Ξεκινά η πρώτη εκπαίδευση σε Προγραμματισμό Ruby στην Ελλάδα με σύνδεση στην αγορά εργασίας

Το kariera, αναγνωρίζοντας την υψηλή ζήτηση σε digital skills στην αγορά εργασίας ξεκίνησε τα coding schools για να βοηθήσει στην εκπαίδευση όσων θέλουν να κάνουν καριέρα στον κλάδο της Πληροφορικής. Σκοπός είναι να ενισχύσει με όλα εκείνα τα Coding skills που απαιτεί η αγορά, νέα και ήδη υπάρχοντα ταλέντα, ώστε να ενδυναμωθεί το επαγγελματικό τους status quo και να συνδράμει δραστικά στην εργασιακή τους απασχόληση. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όσους έχουν βασικές γνώσεις προγραμματισμού ή έμπειρα στελέχη που εργάζονται αυτήν την στιγμή σε άλλη γλώσσα προγραμματισμού και θα ήθελαν να ενταχθούν στην αγορά εργασίας των developers.

Τα CodingSchools είναι hands-on εκπαιδεύσεις στις πιο διαδεδομένες τεχνολογίες παγκοσμίως. Διαρκούν 8 εβδομάδες το καθένα και σκοπό έχουν να ενισχύσουν τα IT skills ατόμων που διαθέτουν βασικές γνώσεις προγραμματισμού. Η ιδιαιτερότητα του Coding School, που το έχει κάνει να ξεχωρίσει σε εισηγητές και συμμετέχοντες τόσο πολύ, είναι οτι πέρα απο την παροχή γνώσεων, δημιουργεί μια άμεση σύνδεση ανάμεσα σε μαθητευόμενους και την αγορά εργασίας.

Το επόμενο Coding School ξεκινά 13 Μαΐου με Hiring Partner το Skroutz. Ο Γιώργος Τσιφτσής, Ruby expert στην εταιρία Skroutz και υπεύθυνος για την εκπαίδευση στο RubyCoding School, δήλωσε για την τεχνολογία Ruby «είναι ένα εργαλείο που έχει ωριμάσει με τα χρόνια, το εμπιστεύονται από μικρές μέχρι μεγάλες εταιρείες όπως AirBnb, Kickstarter, Twitter κ.ά. και δεν βλέπω τον λόγο να μην το εμπιστευτεί η οποιαδήποτε επόμενη start-up».

epixeiro.gr


Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία επιχειρηματικά και επενδυτικά νέα