Μία βόλτα στο ακριβότερο σπίτι των ΗΠΑ που κοστίζει 250 εκατ. δολάρια - ΦΩΤΟ

Μία υπερπολυτελής κατοικία στην περιοχή του Μπελ Αιρ στις ΗΠΑ είναι και επισήμως το ακριβότερο σπίτι στη χώρα, καθώς τίθεται προς πώληση έναντι του ποσού των 250 εκατομμυρίων δολαρίων!

Πρόκειται για ένα οίκημα 3.500 τετραγωνικών μέτρων με όλες τις ανέσεις, το οποίο έχει χτιστεί στην πιο όμορφη (και την πλέον αποκλεισμένη) γωνιά του Μπελ Αιρ. Χρειάστηκαν τέσσερα χρόνια για να ολοκληρωθεί η οικοδόμηση του πολυεπίπεδου οικήματος, το οποίο παρέχει ανεμπόδιστη θέα 270 μοιρών σε ιδιοκτήτες και επισκέπτες. Το σπίτι «βλέπει» στον Ειρηνικό Ωκεανό, ενώ στο βάθος διακρίνεται και το Λος Άντζελες.
Το σπίτι διαθέτει δύο μάστερ σουίτες, δέκα μεγάλες σουίτες με VIP δωμάτια και είκοσι πολυτελή μπάνια. Φυσικά, υπάρχουν αίθουσες ψυχαγωγίες με movie theater, μπόουλινγκ, πισίνες και μπα. Υπάρχουν, επίσης, τρεις κουζίνες, μία γκαλερί με αυτοκίνητα αξίας άνω των 30 εκατομμυρίων δολαρίων, έργα τέχνης, σπα, γυμναστήριο, μέχρι και αίθουσα με γλυκά και καραμέλες!Στην τιμή του σπιτιού περιλαμβάνεται και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό επτά ατόμων για δύο χρόνια, καθώς επίσης και η συλλογή αυτοκινήτων.


enikonomia.gr