Workshop για την στρατηγική ανάπτυξη επιχειρήσεων και το ηλεκτρονικό εμπόριο

To εκπαιδευτικό πρόγραμμα Jump Start your idea in e-Commerce συνδιοργανώνουν εκ νέου το Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας «Εξέλιξη» του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.
Το πρόγραμμα, θα πραγματοποιηθεί στις 30 και 31 Μαρτίου, στις εγκαταστάσεις του ΕΒΕΘ (Τσιμισκή 29, 2ος όροφος).

Πρόκειται για ένα εξειδικευμένο διήμερο workshop, διάρκειας 16 ωρών, το οποίο εστιάζει στα θέματα στρατηγικής και σχεδιασμού για την ανάπτυξη μιας επιτυχημένης και βιώσιμης επιχείρησης, με έμφαση στον χώρο του e-Commerce. Απευθύνεται σε όσους σκοπεύουν να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση ή επιθυμούν να αναπτύξουν την υπάρχουσα, με βάση τις διαδικτυακές πωλήσεις.

Εισηγητές είναι οι:
- Δρ. Ντίνος Κυρίτσης, επιχειρηματίας, ιδρυτής της StudySmart και εξειδικευμένο στέλεχος με πολύχρονη εμπειρία στην εκπαίδευση και
- Παναγιώτης Γκεζερλής, CEO της Convert Group και σύμβουλος ηλεκτρονικού επιχειρείν.
Οι δυο εισηγητές θα αναλύσουν μέσα από ειδική μεθοδολογία, τα κυριότερα σημεία ενός επιχειρηματικού σχεδίου και όρους όπως «στόχοι», «στρατηγική», «ανταγωνισμός», «διαφοροποίηση», ενώ θα αποσαφηνίσουν τα βήματα για την ανάπτυξη μίας επιχείρησης, από την ημέρα σύλληψης της ιδέας. Επιπλέον, με πρακτικά παραδείγματα θα αναδείξουν πώς μία εταιρεία e-Commerce θα επιλέξει την καταλληλότερη στρατηγική digital marketing και θα την υλοποιήσει αποτελεσματικά.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στο ποσό των €300/άτομο. Για τις επιχειρήσεις-μέλη του ΕΒΕΘ που έχουν καταβάλει τη συνδρομή του τρέχοντος έτους, προσφέρεται έκπτωση 30% και το τελικό κόστος ανέρχεται στα €210/άτομο. Οι συμμετέχοντες λαμβάνουν σημειώσεις και βεβαίωση συμμετοχής.

Αναλυτικό πρόγραμμα και δήλωση συμμετοχής, στην ιστοσελίδα της Εξέλιξης και του ΕΒΕΘ.