Εκδήλωση Νεανικής Επιχειρηματικότητας με θέμα: Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας-Η Νέα Σελίδα στην Θεσσαλονίκη στις 12 Ιουνίου

Ο όμιλος Νεανικής Επιχειρηματικότητας ΝΕ σε συνεργασία με την ENGAIA Α.Ε έχει την χαρά να σας προσκαλέσει σε μια ξεχωριστή εσπερίδα την Τετάρτη 12 Ιουνίου και ώρα 19:30 μμ στην αίθουσα διαλέξεων του ξενοδοχείου Imperial Aντιγονιδών 13 με θέμα:

«Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας: η Νέα Σελίδα»

Ένα σεμινάριο που απευθύνεται σε επιχειρηματίες που θέλουν να ενημερωθούν γύρω από τις ανανεώσιμες πηγές και το επιχειρείν και τις νέες συνθήκες που επικρατούν , νέους επιχειρηματίες που τώρα κάνουν τα πρώτα βήματα τους , νέους που θέλουν να επιχειρήσουν , στελέχη επιχειρήσεων , φοιτητές και γενικά κάθε άτομο που σχετίζεται με την αγορά των ανανεώσιμων πηγών.

Είσοδος ελεύθερη για όλους!

Στο τέλος της εκδήλωσης θα δωθούν Βεβαιώσεις συμμετοχής.

Προσοχή υπάρχουν μόνο 150 θέσεις γι αυτό παρακαλούμε για την ομαλότερη διεξαγωγή του σεμιναρίου να δηλώσετε συμμετοχή το συντομότερο δυνατόν στην φόρμα εγγραφής που θα βρείτε στο παρακάτω σύνδεσμο:


Τις φόρμες εγγραφής τις αποστέλλετε συμπληρωμένες στο tziogas.babis@gmail.com ή στο fax 2310 543-239 ή αν για οποιαδήποτε λόγο δεν έχετε πρόσβαση στο internet δηλώνετε συμμετοχή στο 6941599974 και 6978899424.

Μην χάσετε λοιπόν την ευκαιρία για επιμόρφωση γιατί σήμερα αυτό που μετράει για να είναι κανείς ένα βήμα μπροστά από τους άλλους στο επιχειρείν είναι η γνώση!
Eπίσης ύπαρχει parking δίπλα στο ξενοδοχείο το οποίο μπορεί να σας εξυπηρετήσει με €4 για την διάρκεια της εκδήλωσης.

Πρόγραμμα

19:00 Εγγραφές
19:15 Παρουσίαση ομιλητή
19:30 Έναρξη ομιλίας
20:30 – 21:00 Τελικές παρατηρήσεις, συμπεράσματα και ερωτήσεις.

Προφίλ ομιλητή

O κ. Αλέξανδρος Γιάννης είναι ο ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου εταιριών ECOERA Group.

Στον όμιλο ανήκουν μια σειρά σημαντικών εταιριών στον κλάδο των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας μεταξύ των οποίων η ENGAIA ΑΕ, η PROINSO HELLAS ΑΕ, MECASOLAR HELLAS ΑΕ, η ECOERA Capital Ltd. και άλλες.

Παράλληλα με τις ΑΠΕ ο όμιλος έχει δραστηριοποιηθεί και στον κλάδο του υπεύθυνου τουρισμού ιδρύοντας το 2013 την εταιρία διοργάνωσης οικολογικών Ιστιοπλοϊκών διαδρομών, ACROBAT Yachting IKE.