Ημερίδα: Πωλήσεις και οικονομική κρίση στη Λάρισα στις 11 Ιουνίου

Το Επιμελητήριο Λάρισας διοργανώνει την 3η κατά σειρά ημερίδα για τα μέλη του με θέμα "Πωλήσεις και οικονομική κρίση". Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 11 Ιουνίου 2013 από τις 16.00 έως τις 21.00 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Λάρισας (Παπακυριαζή 44, 2ος όροφος).

Ο κατάλληλος χρόνος για να αποδειχθεί η θετική διαφορετικότητα του διαμεσολαβητή η οποία αυξάνει το ποσοστό κλεισίματος. Υποστήριξη με εργαλεία που μας παρέχουν η κοινωνική ψυχολογία, η εφαρμοσμένη ρητορική και μελέτες Ελλήνων καθηγητών για την πιο αποτελεσματική μεταβίβαση της πληροφορίας. 1η και 2η συνάντηση. Sales talk, βασισμένο σε πληροφόρηση που μας παρέχει η νευροβιολογία και η Αριστοτελική Ρητορική. Μείωση των αναστολών του πελάτη και αύξηση της κατανόησης του, που οδηγούν σε μια διαχρονική συνειδητοποιημένη αγορά,περισσότερες και πιο ποιοτικές πωλήσεις.

Το κόστος για κάθε συμμετοχή είναι συμβολικό και ανέρχεται στα 10 €. Για την κράτηση της θέσης θα πρέπει να έχει γίνει κατάθεση στο ταμείο του επιμελητηρίου και να υπάρχει η αντίστοιχη απόδειξη, ενώ θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας διότι οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Για πληροφορίες επικοινωνήστε με το ΕΒΕΛ 2410-255388 και με το Ι.ΧΟ.Σ στο 2109480482 ή info@ixosacademy.gr.