Καρδίτσα: Ημερίδα "Τεχνολογία Σκυροδέματος και Μόνωσης"

O Σύλλογος Ελεύθερων Επαγγελματιών Διπλωματούχων Μηχανικών Ν. Καρδίτσας ενημερώνει τα μέλη του, τους συναδέλφους μηχανικούς και τους λοιπούς επαγγελματίες του χώρου των κατασκευών ότι διοργανώνει Ημερίδα με θέμα «ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΩΣΗΣ».

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012 στο Ξενοδοχείο "Κιέριον". Οι εισηγήσεις της Ημερίδας θα γίνουν από διακεκριμένους επιστήμονες του χώρου, σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο, ακολουθώντας το παρακάτω πρόγραμμα:

Πρόγραμμα Ημερίδας
5:00 Προσέλευση
5:15 Χαιρετισμός Προέδρου Σ.Ε.Ε.Δ.Μ.Ν.Κ. κ. Ε. Παπαβασιλείου
5:30 Το Νέο Ευρωπαϊκό Πρότυπο για Σκυρόδεμα, ΕΛΟΤ ΕΝ 206-1, Θ. Βουδικλάρης, Π.Μ., τ. Πρόεδρος Σ.Π.Μ.Ε.& Ι.Ο.Κ.
6:30 Νέος Κανονισμός Τεχνολογίας Χαλύβων Οπλισμού Σκυροδέματος ΚΤΧ-2008, Ν. Μαρσέλος, Π.Μ., μέλος Επιτροπής σύνταξης ΚΤΣ '97
7:00 Διάστρωση - Συμπύκνωση - Συντήρηση Σκυροδέματος, Ν. Μαρσέλος, Π.Μ., μέλος Επιτροπής σύνταξης ΚΤΣ '97
7:30 Διάλειμμα
8:00 Συστήματα Εξοικονόμησης Ενέργειας και Προστασία Σκυροδέματος, Σ. Βλάχος, Μ.Μ., Ε.Δ.Ε.
8:30 Ερωτήσεις - Συζήτηση

Η εκδήλωση εντάσσεται στις δράσεις ενημέρωσης και εκπαίδευσης, που αποτελούν βασικό στόχο του Συλλόγου. Μολονότι, το επάγγελμα του Μηχανικού και ιδιαίτερα η οικοδομική δραστηριότητα εμφανίζουν πρωτοφανή κάμψη, συμπαρασύροντας συναφείς επαγγελματικούς κλάδους στην οικονομική κρίση και την ανεργία, ο Σύλλογος επενδύει στην επιστημονική και τεχνική Παιδεία των Μηχανικών της Καρδίτσας.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα. Το Προεδρείο ευχαριστεί τους χορηγούς της Ημερίδας ΒΛΑΧΟΣ monotiki, KNAUF και ΠΡΕΣ ▪ ΜΠΕΤΟΝ για την υλική υποστήριξη.