ΜΙΝΕΤΤΑ: Στα 45,1 εκατ. ευρώ η παραγωγή ασφαλίστρων το 9μηνο του 2019

Στα 45,1 εκατ. ευρώ διαμορφώθηκε η συνολική παραγωγή ασφαλίστρων (μεικτά εγγεγραμμένα ασφάλιστρα) της ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστικής, κατά το 9μηνο του 2019. Κατά την ίδια περίοδο, η Εταιρεία παρουσίασε κέρδη 2,4 εκατ. ευρώ, ενώ οι πληρωθείσες αποζημιώσεις ανήλθαν στα 24,1 εκατ. ευρώ.

Η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική παρουσιάζει – και κατά το τρέχον έτος – ανοδική τάση στην παραγωγή ασφαλίστρων, εμφανίζοντας παράλληλα σημαντική κερδοφορία και διατηρώντας την άμεση καταβολή αποζημιώσεων ως βασική της προτεραιότητα.

Τα παραπάνω μεγέθη καταδεικνύουν, για ακόμη μία φορά, την εμπιστοσύνη που δείχνουν στην Εταιρεία – τόσο το κοινό, όσο και το δίκτυο των συνεργαζόμενων διαμεσολαβητών.

Τα, επί σειρά ετών, θετικά αποτελέσματα της ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστικής, αποτελούν σημαντική επιβράβευση για την Εταιρεία, πρωτίστως όμως ενισχύουν την προσήλωση στους βασικούς στόχους της για προσφορά ουσιαστικής κάλυψης μέσω σύγχρονων ασφαλιστικών λύσεων, αλλά και στη δημιουργία διαρκώς αυξανόμενης αξίας για τους ασφαλισμένους και τους συνεργάτες.

insurancedaily.gr


Όλες οι σημαντικές εξελίξεις στο e-mail σου από το ERGON blog!