Όμιλος ΝΕ: Σεμινάριο με θέμα: "Ψυχική υγεία και επαγγελματική επιτυχία" την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019

Ο Όμιλος Νεανικής Επιχειρηματικότητας – ΝΕ συνεχίζει την σειρά σεμιναρίων του , με ένα ακόμα πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο με θέμα :

"Ψυχική υγεία και επαγγελματική επιτυχία"

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019 με ώρα έναρξης 20:45 στην αίθουσα του συλλόγου Πελοποννησίων Θεσσαλονίκης «Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ» Αριστοτέλους 5 στον ημιώροφο και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Πρόεδρο Φώτιο Σταυρόπουλο και το Διοικητικό Συμβούλιο και για την φιλοξενία του.

Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο κος Γιάννης Νικολής – Ψυχίατρος, Ψυχαναλυτής ομάδας – Δρ Αριστοτελείου Θεσ/νίκης-Διευθυντής Ινστιτούτου Ψυχοθεραπείας &προσωπικής ανάπτυξης

Το κυρίως μέρος του σεμιναρίου θα διαρκέσει περίπου 60-70 λεπτά και θα ακολουθήσουν ενεργός διάλογος και ερωτήσεις από τους συμμετέχοντες.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους με την προϋπόθεση την έγκαιρη εγγραφή σας στην σχετική φόρμα:


Λίγα Λόγια για το σεμινάριο

Πολλές πλευρές της Προσωπικότητας όπως η Συνέπεια, η Ικανότητα Συνεργασίας, η Υπευθυνότητα, η Ικανότητα Ηγεσίας, κ.α. είναι καθοριστικά ως προς την επίτευξη Επαγγελματικής Επιτυχίας.

Σπάνια όμως αντιμετωπίζονται και ως προβλήματα ψυχικής υγείας τα οποία «χρειάζονται» Ψυχο-«θεραπεία» η οποία μπορεί να θεωρηθεί και ως «πορεία Προσωπικής Ανάπτυξης».

Η Ομιλία με θέμα Ψυχική Υγεία & Επαγγελματική Επιτυχία στοχεύει να αναδείξει προβλήματα που άπτονται της ψυχικής υγείας και της ανάπτυξης των προσωπικοτήτων ως μείζονα θέματα για την κατάκτηση μιας ζωής μεστής νοημάτων και επιτυχίας.

*Όποιος επιθυμεί να λάβει Βεβαίωση Παρακολούθησης του σεμιναρίου το κόστος της έντυπης βεβαίωσης ανέρχεται στα 5 Ευρώ όσο το κόστος δημιουργίας τους και θα υπογραφούν και από τον ίδιο τον ομιλητή αλλά και θα έχουν και την πιστοποίηση του Ινστιτούτου Ψυχοθεραπείας & προσωπικής ανάπτυξης !

Για τους υπόλοιπους συμμετέχοντες δεν υπάρχει κανένα κόστος συμμετοχής

Προσοχή : Δεν θα σταλούν ηλεκτρονικά βεβαιώσεις!

Σύντομο Βιογραφικό Ομιλητή

Ο Γιάννης Νικολής γεννήθηκε στον Θεολόγο της Θάσου, ένα ορεινό χωριό του νησιού, όπου έζησε τα παιδικά του χρόνια και τελείωσε το δημοτικό σχολείο. Κατόπιν και για 2 έτη φοίτησε στο Γυμνάσιο Λιμεναρίων της Θάσου. Στη συνέχεια φοίτησε και τελείωσε το εξατάξιο 1ο γυμνάσιο αρρένων Καβάλας στο οποίο είχε μεταγραφεί.

Μετά από επιτυχείς εισαγωγικές εξετάσεις άρχισε τις σπουδές του στην Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης το 1976. Αποφοίτησε το 1982 και μετά τη στρατιωτική του θητεία άρχισε την ειδίκευσή του στην ψυχιατρική. Εκ παραλλήλου εκπαιδεύτηκε στην ομαδική ανάλυση. Είναι πλήρες μέλος της Group Analytic Society International και Ιδρυτικό μέλος του Ελληνικού Δικτύου Ομαδικών Αναλυτών.

Κατά τα έτη 1992-1996 εκπόνησε τη διδακτορική του διατριβή και αναγορεύθηκε σε διδάκτορας ψυχιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 1996.

Απασχολήθηκε ως Ψυχίατρος για περισσότερα από 20 έτη ενώ εκ παραλλήλου εργάσθηκε στη μέση εκπαίδευση ως καθηγητής και σε θέσεις ευθύνης όπως ως υπεύθυνος του συμβουλευτικού σταθμού νέων.

Εργάσθηκε στο ΕΣΥ για 12 έτη όπου πέραν των προβλημάτων ψυχικής υγείας ασχολήθηκε εκτενώς με ψυχοσωματικούς ασθενείς και ψυχοσωματική ιατρική.

Το 2018, αποχωρώντας από την «κρατική υγεία», ίδρυσε το Ινστιτούτο Ψυχοθεραπείας και Προσωπικής Ανάπτυξης το οποίο και διευθύνει.


Περισσότερες πληροφορίες:

Σταυρόπουλος Χρήστος – 6944776041
Τζιώγας Χαράλαμπος – 6941599974

ΝΕΑΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ - ΝΕ
www.clubne.com

Υποστηρικτές Επικοινωνίας:

- ERGONblog - www.ergonblog.gr
- polis free press




Όλες οι σημαντικές εξελίξεις στο e-mail σου από το ERGON blog!