Μedhealth Food Exports: Νέο εγχείρημα από Τσάκο, Κρητικό και Καφούρο

Στην δημιουργία της Μedhealth Food Exports προχώρησαν ο εφοπλιστής Captain Παναγιώτης Τσάκος, ο ιδιοκτήτης της εταιρείας ΑΝΕΔΗΚ Κρητικός S/M, Αγγελος Κρητικός και ο Μανώλης Καφούρος, προμηθευτής πλοίων παγκοσμίως με την Kafouros Marine Supplies, που ιδρύθηκε το 1970 και είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες προμηθειών πλοίων στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους της, η Medhealth δημιουργήθηκε για να αναπτύξει ολοκληρωμένες λύσεις στη βελτίωση της παροχής υπηρεσιών εφοδιασμού, του προγραμματισμού, του μάρκετινγκ, των σωστών απογραφών και των ελέγχων, του ελέγχου του κόστους των παρεχόμενων τροφίμων, καθώς και της σωστής κατάρτισης των εμπλεκομένων ατόμων στην αλυσίδα αυτή. Όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα της η εταιρεία ιδρύθηκε με σκοπό την ποιοτική παροχή υπηρεσιών στον τομέα της τροφοδοσίας και συγκεκριμένα στους παρακάτω άξονες:

  • Πλήρης τροφοδοσία των ποντοπόρων πλοίων και πλοίων κρουαζιέρας με τρόφιμα και υλικά.
  • Συνεργασία με Έλληνες παραγωγούς για την αντιπροσώπευση και την διάθεση Ελληνικών Ποιοτικών Προϊόντων στις αγορές του εξωτερικού.
  • Συνεργασία με ξένους οίκους τροφίμων για την αντιπροσώπευση και διανομή των προϊόντων τους στην Ελληνική αγορά τροφίμων.
Σε αυτό το πλαίσιο, ομάδα της Medhealth αναμένεται να επισκεφθεί τον Οκτώβριο την Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών ANUGA στην Κολωνία της Γερμανίας και θα έχει συναντήσεις με ξένους παραγωγούς, προμηθευτές και πελάτες με σκοπό την συνεργασία τους με την εταιρεία. Επίσης πριν την επίσκεψη στην έκθεση, οι άνθρωποι της MedHealth δηλώνουν έτοιμοι να συζητήσουν όλες τις δυνατότητες μιας πιθανής συνεργασίας, με Έλληνες παραγωγούς και δημιουργούς, οι οποίοι ενδιαφέρονται να προβάλλουν τα προϊόντα και δημιουργήματα τους αλλά δεν θα μπορέσουν να είναι στην Anuga.

Η μετοχική σύνθεση

Η ΜedHealth Food Exports IKE συστάθηκε στις 16 Μαΐου και έχει για έδρα της τον Άλιμο. Εταίροι είναι οι :

-Άγγελος Κρητικός (13,34%)
-Νεκτάριος Κρητικός (13,33%)
-Δημήτριος Κρητικός (13,33%)
-ΚMS Group of Services (10%) και
-Κasiopi Enterprises Company Limited με έδρα την Κύπρο (50%)

Διαχειριστές έχουν οριστεί ο Γεώργιος Λαδάς, υψηλόβαθμο στέλεχος του Tsakos Group και ο Μανώλης Καφούρος

businessnews.gr

Όλες οι σημαντικές εξελίξεις στο e-mail σου από το ERGON blog!