Έρχεται το νέο Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου "THESS MALL" στη Θεσσαλονίκη

Μια από τις ουσιαστικότερες παρεμβάσεις του THESS MALL, που υλοποίησε ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, ζωντανεύει ξανά.

Οι 4 μεγάλες ψηφιακές οθόνες που τοποθετήθηκαν σε 4 εμφανή σημεία του THESS MALL (Μητροπόλεως & Πλατεία Αριστοτέλους, Αγίας Σοφίας & Λεωφ.Νίκης, Μητροπόλεως & Κούσκουρα, Παύλου Μελά & Νικηφόρου Φωκά) επανέρχονται σε λειτουργία με ανανεωμένο υλικό των εμπορικών επιχειρήσεων του THESS MALL, καθώς και με πληροφοριακά στοιχεία για σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος, εκδηλώσεις, θεματικές τουριστικές διαδρομές, χρήσιμες πληροφορίες κ.α.

Στην προσπάθεια αυτή, ουσιαστική ήταν η συμβολή του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής Θεσσαλονίκης, ο οποίος στήριξε οικονομικά το εν λόγω εγχείρημα με στόχο, μεταξύ άλλων, την ενίσχυση και προβολή της Αγοράς και της Θεσσαλονίκης γενικότερα, αφού μέσω αυτών προβάλλονται πολιτισμικά και τουριστικά στοιχεία της περιοχής μας.

Υπενθυμίζουμε ότι το Thess Mall αποτελεί ένα από τα πρώτα 4 πιλοτικά Open Malls που λειτούργησαν σε 4 πόλεις της Ελλάδας (Πειραιάς, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Αλεξανδρούπολη), στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα».

Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης αποτελεί έναν από τους φορείς που υπέβαλε επιτυχώς πρόταση χρηματοδότησης για τη δημιουργία του νέου Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου στην περιοχή της Δημ. Γούναρη, σε συνεργασία με τον Δήμο Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο του ΕΠ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ, ΕΣΠΑ 2014-2020».

Η έγκριση της πρότασης από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα & Καινοτομία του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, δίνει προοπτικές για ανάταση της τοπικής οικονομίας, αναβάθμιση της λειτουργικότητας και αισθητικής της περιοχής παρέμβασης, υιοθέτηση έξυπνων εφαρμογών και πόλο έλξης επισκεπτών της Θεσσαλονίκης.



Όλες οι σημαντικές εξελίξεις στο e-mail σου από το ERGON blog!