Το NJV Athens Plaza αναβαθμίζεται με υψηλή αισθητική και εκσυγχρονισμένες υποδομές

H Διεύθυνση του NJV Athens Plaza προχώρησε σε συνεργασία με την εταιρεία AIRTEC ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ, για τις μεμονωμένες ανακαινίσεις του Ξενοδοχείου. Οι ανακαινίσεις που πραγματοποιήθηκαν αφορούν το Lobby, το Plaza Cafe, τις Αίθουσες Συνεδρίων, τη διώροφη Προεδρική Σουίτα του Ξενοδοχείου, Σουίτες τύπου Deluxe City View Suite, καθώς τύπου Athenian Acropolis View, αλλά και κοινόχρηστους χώρους και τους διαδρόμους των ορόφων του κτιρίου.



Ανακαίνιση προεδρικής σουίτας

Με την ολοκλήρωση των εργασιών ανακαίνισής της, η προεδρική σουίτα του NJV Athens Plaza, αναβαθμίζεται στα υψηλότερα επίπεδα της σύγχρονης αισθητικής, ενώ οι υποδομές της εκσυγχρονίζονται. Βασικός στόχος του σχεδιασμού, ήταν η διαμόρφωση φιλόξενου χώρου, που θα αποτελεί παράλληλα παράδειγμα σύγχρονης πολυτελούς διαβίωσης, ικανοποιώντας τις ανάγκες κάθε σύγχρονου ταξιδιώτη.

Τα δάπεδα όλων των χώρων επιστρώθηκαν με νέο δρύινο πάτωμα, σε ειδικούς σχηματισμούς, ενώ στα δάπεδα και τους τοίχους των λουτρών τοποθετήθηκαν νέες μαρμαροστρώσεις σε συνδυασμό του λευκού και του μαύρου. Οι γκρι – μπεζ αποχρώσεις συνδιαλέγονται με μαρμάρινες, μεταλλικές και ξύλινες επενδύσεις, δημιουργώντας μια αίσθηση ζεστασιάς στο χώρο και ιδανικό σκηνικό για τα προσεκτικά επιλεγμένα έπιπλα από την εταιρεία ΑΚΡΑ Design.



Ο προσεκτικά μελετημένος φωτισμός με φωτιστικά επώνυμων εταιρειών, οι ταπετσαρίες διαφορετικών υφών σε επιλεγμένους τοίχους αλλά και η κουρτίνα τύπου wave σε όλο το μήκος των ανοιγμάτων αναδεικνύουν τη λιτή μορφολογία του χώρου, δημιουργώντας ταυτόχρονα μια σοφιστικέ ατμόσφαιρα. Όλες οι ξύλινες επενδύσεις και τα έπιπλα της σουίτας (ντουλάπες, έπιπλα γραφείων, εντοιχισμένα φωτιστικά) έχουν σχεδιαστεί και έχουν κατασκευαστεί από την μελετητική ομάδα της εταιρείας AIRTEC αποκλειστικά για το συγκεκριμένο χώρο. Ταυτόχρονα εγκαταστάθηκε νέο σύστημα φωτισμού πλήρως αυτοματοποιημένο μέσω ΚΝΧ.



Ο χειρισμός του γίνεται εύκολα μέσω τοπικών διακοπών, με δυνατότητα σεναρίων και αυξομείωσης της έντασης του φωτός, ενώ υπάρχει δυνατότητα για έλεγχο μέσω tablet (iPad) από οποιαδήποτε σημείο του χώρου. Στο καθιστικό εγκαταστάθηκε σύγχρονο ηχητικό σύστημα, ιδιαίτερα καλαίσθητο και πρακτικό, με δυνατότητα σύνδεσης οποιασδήποτε συσκευής (smartphone, TV, USB κλπ). Σε συγκεκριμένους χώρους, στο καθιστικό και τα δωμάτια, έχουν εγκατασταθεί θέσεις εργασίας αποτελούμενες από ρευματοδότες όλων των τύπων και πρίζα δικτύου Data.

Το δίκτυο ασθενών ρευμάτων περιλαμβάνει πυρανίχνευση, τηλέφωνο, WiFi, smart TV σε κάθε χώρο καθώς και button emergency στα WC. Επίσης, εγκαταστάθηκε νέο σύγχρονο σύστημα κλιματισμού (μέσω κρυφών μονάδων στις ψευδοροφές), ενώ ταυτόχρονα παρέχεται φρέσκος αέρας μέσω εναλλάκτη και έχει δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην επίτευξη επιθυμητών επιπέδων ηχομόνωσης εντός του χώρου, λόγω της χρήσης του.

Ανακαίνιση σουίτας 314

Στο πλαίσιο της σταδιακής ανακαίνισης και αναβάθμισης του ξενοδοχείου NJV Athens Plaza, η σουίτα 314 του 3ου ορόφου μετασχηματίστηκε ολοκληρωτικά σε έναν σύγχρονο φιλόξενο χώρο πολυτελούς διαβίωσης με πλήρεις εκσυγχρονισμένες υποδομές.



Η σουίτα αποτελείται από δύο ανεξάρτητους χώρους, καθιστικό – χώρος τραπεζαρίας ή εργασίας με προθάλαμο, υπνοδωμάτιο και πλήρως εξοπλισμένο λουτρό. Ζεστή και εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα διαμορφώνεται από τις απαλές αποχρώσεις των ξύλινων δρύινων επενδύσεων και ταπετσαρίας, τους τοίχους, τις γήινες αποχρώσεις στις μοκέτες των δαπέδων και τις καθαρές επιβλητικές επιφάνειες των μαρμάρινων επενδύσεων του λουτρού.

Ειδικά μελετημένα έπιπλα από την εταιρεία ΑΚΡΑ Design δίνουν στον χώρο την κατάλληλη εναλλακτική χρήση ως σουίτα φιλοξενίας, είτε ως χώρου επιχειρηματικής εκδήλωσης 8 ατόμων. Η σουίτα διαθέτει σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό και οπτικοακουστικά μέσα, σύστημα φωτισμού πλήρως αυτοματοποιημένο και ελεγχόμενο, σύγχρονο ηχητικό σύστημα και άρτιο κλιματισμό, παροχές, που προσδίδουν ευεξία και άνεση στον χώρο.

Ανακαίνιση αιθουσών εκδηλώσεων ημιώροφου

Σε ένα πλήρως ανακαινισμένο περιβάλλον, όπου η λειτουργικότητα συνδυάζεται με τον σύγχρονο και πρωτοποριακό σχεδιασμό, οι αίθουσες πολλαπλών χρήσεων Pacific 1&2 και Atlantic του ξενοδοχείου NJV Athens Plaza μπορούν πλέον να καλύψουν τις ανάγκες κάθε επιχειρηματικής και κοινωνικής εκδήλωσης, ανεξαρτήτως μεγέθους και πολυπλοκότητας.



Οι αίθουσες ανακαινίσθηκαν και αναβαθμίστηκαν με τον πιο σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό και οπτικοακουστικά μέσα, προσφέροντας μια αποτελεσματική εμπειρία σε ένα εκλεπτυσμένο περιβάλλον. Μια ζεστή, αλλά και επιβλητική ατμόσφαιρα διαμορφώνεται μέσα από τις απαλές αποχρώσεις των νέων ξύλινων δρύινων επενδύσεων και της κομψής ταπετσαρίας στους τοίχους, υλικά που τονίζονται μέσω του προσεκτικά σχεδιασμένου φωτισμού.

Τα κυρίαρχα χαρακτηριστικά του σχεδιασμού είναι οι λεπτές κάθετες γραμμές και η εναλλαγή του ύφους των υλικών στους τοίχους, ενώ στις οροφές εναλλάσσονται φωτεινά γραμμικά στοιχεία (φωτιστικά ) και σκοτεινά γραμμικά στοιχεία (στόμια κλιματισμού). Το νέο σύστημα φωτισμού, πλήρως αυτοματοποιημένο και ελεγχόμενο, καθώς και το σύγχρονο ηχητικό σύστημα, και o άρτιος κλιματισμός και αερισμός προσδίδουν μία ευεξία στο χώρο, που μπορεί να υποδεχτεί μεγάλη ποσότητα επισκεπτών. Στοιχεία ενοποίησης και διαχωρισμού με κινητά πάνελ μεταβάλλουν τον χώρο προσαρμόζοντας την πολυλειτουργικότητα «κλειστού» και ανοικτού τύπου, ανάλογα με τις ανάγκες των επισκεπτών.

hotelmag.gr


Όλες οι σημαντικές εξελίξεις στο e-mail σου από το ERGON blog!