Ποιο είναι το νέο μεγάλο deal στα super markets;

Στο δίκτυο του ομίλου αγορών «Αστέρας» εντάσσεται ο όμιλος «Ασπίδα», σε μια συνεργασία που ισχυροποιεί την παρουσία των μικρομεσαίων παικτών του λιανικού εμπορίου στην αγορά.

Ο Ασπίδα αριθμεί 110 καταστήματα, τα οποία θα προστεθούν στο υπάρχον δίκτυο του Αστέρα, ανεβάζοντας το δυναμικό του στα 450 σούπερ μάρκετ πανελλαδικά. Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από λίγες εβδομάδες προσχώρησε στον Αστέρα και η ομάδα καταστημάτων Προμηθέας. ΄Ηδη έχει ξεκινήσει η τοποθέτηση των προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας του Αστέρα στα σημεία πώλησης του Ασπίδα, ενώ σύντομα θα πραγματοποιηθεί και η σηματοδότηση των καταστημάτων.

Η πολιτική αγορών θα είναι πλέον κοινή, ενώ από την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει η πρόσβαση των νέων συνεργατών στο μηχανογραφικό σύστημα του Αστέρα. Σύμφωνα με δηλώσεις του Θεόδωρου Καράμπελα, γενικού διευθυντή του ομίλου Αστέρα, στο RetailToday, «η συνένωση των μικρομεσαίων του λιανεμπορίου είναι μονόδρομος». Σε ό,τι αφορά την ένταξη των καταστημάτων στο δίκτυο της Spar, όπως επεσήμανε ο κ. Καράμπελας, προτεραιότητα θα έχουν τα μέλη του Αστέρα.

businessnews.gr



Όλες οι σημαντικές εξελίξεις στο e-mail σου από το ERGON blog!