ThesSummerSchool at camp: Το πρώτο βήμα των μαθητών στο μονοπάτι της επιχειρηματικότητας


Βασικό μας μέλημα κατά τη διοργάνωση του “ThesSummerSchool” ήταν η ανάπτυξη του γνωστικού πεδίου και των ικανοτήτων των μαθητών με τρόπο βιωματικό και παράλληλα ευχάριστο και διασκεδαστικό. Θέλοντας να πάμε ένα βήμα πιο πέρα την επιδίωξή μας αυτή, συνεργαζόμαστε με τη ΧΑΝΘ για τη διοργάνωση του “ThesSummerSchool at Camp” στο, μοναδικής φυσικής ομορφίας, Νυμφαίο Φλώρινας. 
Το πρόγραμμα καλύπτει την ύλη του “ThesSummerSchool” αλλά ταυτόχρονα εμπεριέχει πληθώρα ψωχαγωγικών δραστηριοτήτων για τον ελεύθερο χρόνο των μαθητών.

Το “ThesSummerSchool at Camp” θα διεξαχθεί 18 με 23 Ιουνίου 2019, στις εγκαταστάσεις της ΧΑΝΘ στο Νυμφαίο Φλώρινας. Σε αυτό μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μαθητές ηλικίας 14 έως 18 ετών, ενώ θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.


Πάρε το μέλλον στα χέρια σου!

Το εργαστήριο ISEB του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, σε συνεργασία με τη Χ.Α.Ν.Θ., διοργανώνει (18 έως 23 Ιουνίου 2019) το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Νεανικής Επιχειρηματικότητας ThesSummerSchool@Camp, στο Ορεινό Εκπαιδευτικό Κέντρο της Χ.Α.Ν.Θ., στο Νυμφαίο της Φλώρινας. 
Σε ένα πανέμορφο φυσικό περιβάλλον οι μαθητές και οι μαθήτριες από 14 έως 18 ετών που θα συμμετέχουν θα μυηθούν στον κόσμο της επιχειρηματικότητας, θα καλλιεργήσουν τη δημιουργικότητά τους και θα ζήσουν μοναδικές εμπειρίες με στόχο να προετοιμαστούν για το μέλλον τους μετά το σχολείο και να πάρουν απαντήσεις στα ερωτήματα και τις αναζητήσεις τους.

Όλοι όσοι επιβεβαιώσουν την εγγραφή τους θα συμμετέχουν σε κλήρωση για να εξασφαλίσουν μία από τις 10 ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ του προγράμματος, οι οποίες αποτελούν ευγενική χορηγία του Ομίλου Ελληνικά Πετρέλαια.

Με την ολοκλήρωση του ThesSummerSchool@Camp θα δοθεί στους συμμετέχοντες πιστοποιητικό του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Έλα μαζί μας για να αρχίσεις να μαθαίνεις πώς να γίνει επιχειρηματίας!

Δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου να μάθει από τους καλύτερους!

Πληροφορίες και όροι συμμετοχής: http://thessummerschool.iseb.gr
Λεπτομερής θεματολογία και ψυχαγωγικές δραστηριότητες: https://bit.ly/2GbDdfE

 



Όλες οι σημαντικές εξελίξεις στο e-mail σου από το ERGON blog!