24η Διεθνής Έκθεση Τεχνολογίας για την Βιομηχανία Φαρμάκων 21 - 23 Μαΐου 2019 | Σάο Πάολο, Βραζιλία

Η FCE PHARMA κάθε χρόνο συγκεντρώνει μαζί ολόκληρη την εφοδιαστική αλυσίδα και την καινοτομία στη βραζιλιάνικη αγορά φαρμάκων. Το 2018 μαζί με την FCE Cosmetique (διεθνής έκθεση για την βιομηχανία καλλυντικών) φιλοξένησε 500 και πλέον brands από 10 διαφορετικές χώρες. Νέα προϊόντα και καινοτομίες παρουσιάστηκαν σε 15.400 αγοραστές που έσπευσαν από 33 χώρες (Αργεντινή, Παραγουάη, Περού, Κολομβία, ΗΠΑ, Κίνα, Γαλλία, Χιλή, Ουρουγουάη κ.α.) στο εκθεσιακό São Paulo Expo.

Η FCE PHARMA είναι η κύρια πλατφόρμα μάρκετινγκ, επικοινωνιών και πωλήσεων για τη φαρμακευτική βιομηχανία. Η έκθεση διαδραματίζει θεμελιώδη ρόλο στην ανάπτυξη του κλάδου. Εκτός από τα νέα λανσαρίσματα, νέες τάσεις, νέες τεχνολογίες για τη φαρμακευτική βιομηχανία, νέα προϊόντα και υπηρεσίες, η εκδήλωση παρέχει επίσης ποιοτικό περιεχόμενο, ανταλλαγή εμπειριών με εξειδικευμένους επαγγελματίες, case studies και συμμετοχή σε συνέδρια και συνομιλίες. Πρόκειται για μια επένδυση με βραχυπρόθεσμη και μακροπρόθεσμη οικονομική απόδοση και συνιστάται σε εταιρείες που επιθυμούν να προσελκύσουν νέους πελάτες και να αυξήσουν το προφίλ τους στην αγορά.

Η φαρμακευτική βιομηχανία της Βραζιλίας αναπτύσσεται συνεχώς, ακόμη και σε περιόδους κρίσης. Επειδή θεωρείται απαραίτητη στη ζωή των Βραζιλιανών, υπάρχουν διάφορες ευκαιρίες επέκτασης και επενδύσεων. Το 2016, η φαρμακευτική βιομηχανία σημείωσε ετήσια αύξηση 12% το τρίτο τρίμηνο. Αυτό αντιπροσωπεύει πωλήσεις ύψους 10,7 δισεκατομμυρίων BRL, ένα πολύ θετικό αποτέλεσμα, ιδίως όταν εξετάζεται ο χρόνος της πολιτικής και οικονομικής αστάθειας στη χώρα. Οι μεγαλύτερες αναδυόμενες χώρες, όπως η Βραζιλία, θα αντιπροσωπεύουν το 28% των παγκόσμιων πωλήσεων το 2018. Η φαρμακευτική αγορά της Βραζιλίας έχει περάσει από τη θέση 10, στη θέση 6 σε μόλις πέντε χρόνια, και σε 15 μήνες, αναμένεται να είναι η 4η μεγαλύτερη αγορά παγκοσμίως.

Στη φετινή διοργάνωση θα συμμετέχουν επισκέπτες και εκθέτες από την Ελλάδα και την Κύπρο. Επικοινωνήστε με το γραφείο μας και ταξιδέψτε μαζί μας στο Σάο Πάολο για να γνωρίσετε από κοντά την διοργάνωση των FCE PHARMA και FCE Cosmetique.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Γραφεία Έκθεσης Νυρεμβέργης για Ελλάδα & Κύπρο
NuernbergMesse Greece & Cyprus,
οδός Κυβέλης 3 & Περικλέους, 15344 Γέρακας Αττικής,
Τηλ. 210 6410405, Φαξ. 210 6410602
website: www.nuernbergmesse.gr
email: info@nuernbergmesse.gr


Όλες οι σημαντικές εξελίξεις στο e-mail σου από το ERGON blog!