ThinkBiz Academy 2019: Η αντίστροφη μέτρηση για το πιο νεανικό πολυσυνέδριο επιχειρηματικότητας ξεκίνησε!

Μετά την περσινή του επιτυχία, το ThinkBiz Academy επιστρέφει για 3η συνεχόμενη χρονιά, πιο καινοτόμο από ποτέ, στις 17&18 Μαΐου στην OTEAcademy, έτοιμο να υποδεχτεί εκατοντάδες νέους που θέλουν να γνωρίσουν τον κόσμο της επιχειρηματικότητας.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του ThinkBiz που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της ΕΑΣΕ, με αποκλειστικό platinum χορηγό την Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. και Strategic Partner την .seize.

Στόχος του συνεδρίου είναι και φέτος να εντάξει τους συμμετέχοντες στην επιχειρηματική κουλτούρα, να τους βοηθήσει να αποκτήσουν νέες δεξιότητες και να αναπτύξουν τα προσωπικά τους skills με τον καλύτερο τρόπο.

Όλα αυτά θα επιτευχθούν κάνοντας την θεωρία πράξη μέσα από ομιλίες, εξειδικευμένα workshops από τους experts της αγοράς και mock-up interviews.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν με startups, μεγάλες εταιρείες, founders και έμπειρα στελέχη καθώς και να συμμετέχουν σε επιχειρηματικά παιχνίδια, happenings και πολλές ακόμα εκπλήξεις που θα εμπλουτίσουν το βιωματικό κομμάτι του συνεδρίου.

Το ThinkBiz Academy έρχεται, λοιπόν, σε τρεις μόλις μήνες και υπόσχεται να δώσει αξέχαστες εμπειρίες σε κάθε άτομο που θα λάβει μέρος σε αυτό, χάρη στο πλούσιο εκπαιδευτικό του πρόγραμμα και τον διαδραστικό του χαρακτήρα.

Επισκεφθείτε το site του ThinkBiz Academy και τη σελίδα του ThinkBiz στο Facebook ώστε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις.

startupper.gr


Όλες οι σημαντικές εξελίξεις στο e-mail σου από το ERGON blog!