Νέες προσθήκες στο δίκτυο της Endeavor

H Endeavor, o διεθνής οργανισμός στήριξης της επιχειρηματικότητας με παρουσία σε 33 χώρες έτρεξε πρόσφατα δυο πάνελ επιλογής σε Σαν Φρανσίσκο και Κάιρο.

Στο ελληνικό δίκτυο προστέθηκαν άλλες τρεις εταιρείες:

Η Pollfish, που εκπροσωπήθηκε από τον Γιάννη Παπαδάκη και Αντρέα Βούρκο συνιδρυτές τις εταιρείας, είναι μια σύγχρονη πλατφόρμα έρευνας αγοράς που δίνει τη δυνατότητα σε μεγάλα brands και διαφημιστικές εταιρίες να δημιουργήσουν προσαρμοσμένες έρευνες μέσα σε λίγα λεπτά και να τις προωθήσουν μέσω ενός δικτύου κινητών εφαρμογών που αποτελείται από 580 εκατομμύρια χρήστες σε 160+ χώρες. Η υπηρεσία προσφέρει σε οποιονδήποτε τη δυνατότητα να πραγματοποιεί έρευνες σε μορφή ερωτηματολογίων πολύ εύκολα και γρήγορα, χωρίς να χρειάζεται να βρει ο ίδιος άτομα να συμπληρώσουν την έρευνά του.

H Softomotive, που εκπροσωπήθηκε από τους συνιδρυτές Μάριο Σταυρόπουλο και Αργύρη Κανινή αποτελεί κορυφή στην αγορά της Ρομποτικής Αυτοματοποίησης Διεργασιών,την τεχνολογία πίσω από την αυτοματοποιημένη εκτέλεση επαναλαμβανόμενων εργασιών μεγάλου όγκου τις οποίες δεν εκτελεί ο εργαζόμενος, αλλά ένα πρόγραμμα-ρομπότ. Η Softomotive διαθέτει στο πελατολόγιό της μια σειρά από επιχειρήσεις με σημαντική παρουσία στις διεθνείς αγορές. Ονόματα όπως η IBM, η Siemens, η DXC Technologies, η KPΜG, η Ericsson και η Xerox χρησιμοποιούν την τεχνολογία της. Παράλληλα, η εταιρεία διαθέτει παρουσία, μέσω θυγατρικών της, σε Λονδίνο, Νέα Υόρκη και Μπαγκαλόρη (Ινδία).

Η Instashop, εκπροσωπήθηκε από τον Γιάννη Τσιώρη, αποτελεί μια πλατφόρμα ειδών διατροφής στην περιοχή του Κόλπου. Έχοντας ιδρυθεί στο Ντουμπάι το 2015, έχει παρουσιάσει ταχεία ανάπτυξη και συνεργάζεται με πάνω από 400 τοπικά σούπερ μάρκετ και αλυσίδες, συμπεριλαμβανομένων μερικών μεγάλων λιανοπωλητών της περιοχής, όπως των Zoom, AlMaya, Union Coop και Spar, έχοντας περισσότερους από 120.000 ενεργούς χρήστες και παρέχοντας επίσης τις υπηρεσίες της σε Αίγυπτο, Λίβανο και Μπαχρέιν. Διαθέτει 105 εργαζομένους σε Αθήνα, Κάιρο και Ντουμπάι.

Στο International Selection Panel του Μαρτίου η Endeavor επέλεξε 15 επιχειρηματίες, επικεφαλής 12 εταιρειών από 9 χώρες. Όπως αναφέρει, υποστηρίζει πλέον 1.840 επιχειρηματίες που διοικούν 1.153 εταιρείες σε 34 αγορές σε όλο τον κόσμο, «οι οποίες λαμβάνουν στρατηγικές συμβουλές και άλλες υπηρεσίες ανάλογα με τις ανάγκες τους, αλλά και πρόσβαση στο διεθνές δίκτυο και στους επενδυτές. Αυτοί έχουν δημιουργήσει περισσότερες από 1.500.000 θέσεις εργασίας και το 2017 έχουν δημιουργήσει έσοδα άνω των 15 δισεκατομμυρίων δολαρίων».

Το δίκτυο Endeavor Greece περιλαμβάνει τις Hellas Direct, Παπαδημητρίου, HotelBrain, ERGON, Brainbox, Think Digital Group, Green Cola, Blueground, FREZYDERM, Sychem, Workable, CHB, Konva, Yodiwo, Raymetrics, Centaur Analytics, Κρέμα, OSeven, Pollfish, Softomotive και Instashop.

startupper.gr


Όλες οι σημαντικές εξελίξεις στο e-mail σου από το ERGON blog!