Στην ΟRILINA ΑΕΕΑΠ τα γραφεία της Ελλάκτωρ έναντι €25,5 εκατ.

Στην Οrilina ΑΕΕΑΠ πέρασε τελικά το ακίνητο που στεγάζει τα κεντρικά γραφεία του ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ στην Νέα Κηφισιά.

Οπως είχε γράψει το ered.gr σε αποκλειστικό ρεπορτάζ την περασμ΄νεη βδομάδα (Διαβάστε εδώ το σχετικό θέμα) το ποσό της συναλλαγής για το εμβληματικό κτίριο έφθασε τα €25,5 εκατ. ενώ η εταιρεία συμφώνησε να εκμισθώσει τους χώρους του κτιρίου που χρησιμοποιούσε μέχρι τώρα για διάρκεια πέντε ετών με δικαίωμα παράτασης μίσθωσης για άλλα πέντε χρόνια.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας στο Χρηματιστήριο Αθηνών η διοίκηση της ΕΛΛΑΚΤΩΡ, στο πλαίσιο της στρατηγικής της για τη βέλτιστη αξιοποίηση των περιουσιακών στοιχείων του Ομίλου, ενημερώνει το επενδυτικό κοινό, σύμφωνα με τους Κανονισμούς (ΕΕ) 596/2014 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου & Συμβουλίου και του Χρηματιστηρίου Αθηνών, ότι πωλήθηκε το ακίνητο που στεγάζει τα κεντρικά γραφεία του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ, επί της οδού Ερμού 25, στη Νέα Κηφισιά Αττικής.

Αγοραστής του ακινήτου, συνολικής επιφάνειας 16.219,11 τ.μ. κυρίων χώρων και14.452,71 τ.μ. βοηθητικών χώρων (στάθμευση, αποθήκες κ.α.) είναι η εταιρεία ORILINA Α.Ε.Ε.Α.Π., που κατέβαλε τίμημα πώλησης ύψους 25,5 εκατ. ευρώ.

Τέλος, η επίπτωση της ανωτέρω πώλησης στα αποτελέσματα της χρήσης 2019 είναι μη σημαντική (κέρδος 0,2 εκατ. ευρώ).

ered.gr


Όλες οι σημαντικές εξελίξεις στο e-mail σου από το ERGON blog!