Σε λίγες μέρες ανοίγουν τις πύλες οι εκθέσεις Infacoma & Aquatherm Athens 2019

Σε λίγες μέρες ανοίγουν τις πύλες οι εκθέσεις Infacoma & Aquatherm Athens 2019, όπου θα πραγματοποιηθούν στο MEC Παιανίας στις 8-11 Φεβρουαρίου 2019. Πρόκειται για το μεγάλο εκθεσιακό γεγονός που αφορά τους κλάδους της δόμησης και της ενέργειας και είναι στοχευμένη αποκλειστικά στους επαγγελματίες των αντίστοιχων κλάδων.

Στο πλαίσιο των εκθέσεων θα παρουσιαστούν όλες οι νέες τάσεις στα σύγχρονα υλικά καθώς και οι βέλτιστες επιχειρησιακές λύσεις όσον αφορά τη δόμηση, τις κατασκευές, την ανακαίνιση, τα αλουμίνια, τον εξοπλισμό, την ενέργεια, τη θέρμανση, τη ψύξη, τον εξαερισμό αλλά και τις τεχνολογίες νερού (HVAC). Επίσης, στόχος των εκθέσεων είναι να προβάλουν τις τεχνολογικές καινοτομίες και τα νέα υλικά που εξελίσσονται με σεβασμό στο περιβάλλον και την αειφόρο ανάπτυξη.



Τις εκθέσεις Infacoma & Aquatherm Αthens 2019 θα πλαισιώσει ένα πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων με τη συμμετοχή Κλαδικών Φορέων, εξειδικευμένων επαγγελματιών, επιστημόνων εισηγητών και επιχειρήσεων. Ενημερωτικά σεμινάρια, ημερίδες, ομιλίες, παρουσιάσεις νέων τεχνολογιών αλλά και πολλαπλές συναφείς δράσεις θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον του κοινού, ενώ βασικά θέματα συζήτησης θα είναι η πράσινη δόμηση και η εξοικονόμηση ενέργειας. Στις παράλληλες εκδηλώσεις θα συμμετέχουν η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Αλουμινοσιδηροκατασκευαστών, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκωνο, ο Σύλλογος Ελληνικών Επιχειρήσεων Πισίνας και Υδρομασάζ και η εταιρεία AMCO.

Σε συνέχεια της πρωτοβουλίας Digital Greece, του θεματικού πάρκου νεοφυούς επιχειρηματικότητας που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην 83η ΔΕΘ, η ΔΕΘ- HELEXPO, το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Επικοινωνίας και οι Industry Disruptors Game Changers παρουσιάζουν το EnergyTech edition @ Infacoma Aquatherm 2019. Kαινοτόμες startup που απασχολούνται στους τομείς της βελτίστοποίησης ποιότητας κι αντοχής των υλικών, των εναλλακτικών πηγών ενέργειας, τις "πράσινες" κατασκευές, μεταξύ άλλων, θα παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.





Τέλος, όπως κάθε χρόνο θα πραγματοποιηθούν προγραμματισμένες συναντήσεις B2B μεταξύ των εκθετών και προσκεκλημένων εμπορικών επισκεπτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό με στόχο να ξεπεραστούν οι 500 επιχειρηματικές συναντήσεις του 2018.



Η ΔΕΘ HELEXPO σε συνδιοργάνωση με την εταιρεία Be-Best, έχοντας ήδη πραγματοποιήσει ορισμένες από τις σημαντικότερες και πιο επιτυχημένες εκθέσεις στην Ελλάδα, διαθέτουν την απαραίτητη εμπειρία και τεχνογνωσία που αποτελούν εγγύηση για την επιτυχία της διοργάνωσης.

Χορηγός επικοινωνίας είναι το ergonblog.gr



Όλες οι σημαντικές εξελίξεις στο e-mail σου από το ERGON blog!