Συνέδριο Industry 4.0 στη Θεσσαλονίκη την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου

Tο Συνέδριο Industry 4.0, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου και ώρες 14.45-19.20 στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης με την υποστήριξη του ΣΕΒΕ, στο πλαίσιο των «EU INDUSTRY DAYS 2019».

Το Συνέδριο Industry 4.0 επικεντρώνεται σε ουσιώδεις βιομηχανικές προκλήσεις όπως είναι η ψηφιοποίηση, οι επενδύσεις και η παγκοσμιοποίηση. Επιδεικνύει τους τρόπους με τους οποίους οι πολίτες επωφελούνται από τη βιομηχανική επανάσταση, η οποία συνδυάζει επιστημονι­κούς κλάδους και τομείς όπως η ρομποτική, το διαδίκτυο των πραγμάτων, η τεχνητή νοημοσύνη, η διαχείριση δε­δομένων και πληροφοριών. Η τεχνική ωριμότητα, η βιω­σιμότητα νέων τεχνολογιών καθώς και το κόστος της ανά­πτυξής τους είναι κάποιοι από τους παράγοντες που θα παρουσιαστούν.

Στην ενότητα 2 “Industry.4” του ΣΕΒΕ Συντονιστής θα είναι ο π. Πρόεδρος ΣΕΒΕ και Διευθύνων Σύμβουλος της Olympia Electronics κ. Δημήτρης Λακασάς και ομιλητές οι κκ. Βασίλης Κεχαγιάς, CEO, Superalloys Engineering, Μέλος ΔΣ ΣΕΒΕ και Δημήτριος Ραΐδης, Αρχιτέκτων Μηχανικός, Kard Architects, Αν. Μέλος ΔΣ ΣΕΒΕ, ενώ στην ενότητα 4 «Internet of Things-IoT του ΑΤΕΙΘ ομιλητής θα είναι, μεταξύ άλλων, ο κ. Πάρις Κοκορότσικος, Πρόεδρος ΔΣ και Διευθύνων Σύμβουλος, Eυρωσύμβουλοι, Έφορος ΣΕΒΕ.

Η συμμετοχή είναι χωρίς κόστος, αλλά ο αριθμός των διαθέσιμων θέσεων είναι περιορισμένος και απαιτείται εγγραφή. Για να εγγραφείτε κάντε κλικ εδώ

Δείτε το πρόγραμμα του συνεδρίου παρακάτω:






Όλες οι σημαντικές εξελίξεις στο e-mail σου από το ERGON blog!