Τα Hotel design trends του 2019

Παρακάτω λοιπόν θα δείτε τα hotel design trends του 2019 έτσι όπως αυτά έχουν εμφανιστεί μέχρι τώρα στην βιομηχανία της φιλοξενίας.

Το χρώμα που θα κυριαρχήσει το 2019

Κι ενώ το 2018, το πάντρεμα του κόκκινου και του μπλε, έφερε το κυρίαρχο χρώμα της σεζόν, το Ultra Violet, το 2019 έρχεται να αντικαταστήσει κάθε προηγούμενη τάση. Ήδη πολλοί διακοσμητές μιλούν για το νέο χρώμα που θα κλέψει την παράσταση το νέο έτος, με το όνομα αυτού να είναι Night Watch.

Colour Trends 2019: Τα pastels είναι τα νέα neutrals

Η νέα μεγάλη τάση, πράγματι, είναι τα pastels που χρησιμοποιούνται ως νέα neutrals. Μετά τη μεγάλη τάση γύρω από τους πλούσιους τόνους και τις έντονες αποχρώσεις που είδαμε πέρυσι, τώρα ήρθε η ώρα για νέες παλέτες με pastels. Γαλακτώδη ψυχρά χρώματα σε τοίχους και αξεσουάρ, φαίνεται να έρχονται να αντικαταστήσουν το λευκό με έναν πιο σίγουρο τρόπο διακόσμησης. Αυτά τα χρώματα συμπληρώνονται με ζεστές και απαλές αποχρώσεις, όπως η τερακότα και το σοκολατί, αλλά και neutrals όπως το μπεζ.

10 Hotel Design trends για το 2019

10 καινοτόμα hotel design trends που αναμένεται να εμφανιστούν περισσότερο από ποτέ στον ξενοδοχειακό κλάδο μέσα στο 2019. Σήμερα οι επισκέπτες του ξενοδοχείου έχουν περισσότερες προσδοκίες από ποτέ. Εκτιμούν εξωτικές υφές και εξατομικευμένες εμπειρίες και έχουν αναπτύξει μια γεύση για τα εξαιρετικά υλικά, ακόμα κι αν επιλέγουν απλά μια διανυκτέρευση. Με περισσότερη εστίαση στην εμπειρία του επισκέπτη από ποτέ, εδώ είναι 10 ενδιαφέρουσες δημιουργικές τάσεις που αναμένουμε να αναδυθούν το 2019 και μετά.

Trends 2019: η κρεβατοκάμαρα αλλιώς

Ο κύριος λόγος για τον οποίο οι τάσεις για την κρεβατοκάμαρα αλλάζουν πάντα είναι επειδή οι ανάγκες αλλά και οι προσδοκίες των επισκεπτών ενός ξενοδοχείου αλλάζουν. Η κρεβατοκάμαρα είναι το πιο οικείο στοιχείο σε ένα ξενοδοχειακό δωμάτιο και κανείς περιμένει να το απολαύσει. Επίσης, σήμερα, επειδή υπάρχει περισσότερο περιεχόμενο στο διαδίκτυο, οι περισσότεροι άνθρωποι βασίζονται σε αυτό για να δουν τι είναι νέο, τι είναι μοντέρνο αποκτώντας πλήρη εικόνα για το design.

Τα μεγάλα κεραμικά πλακάκια είναι το νέο trend του 2019

Οι κεραμικές τάσεις για το 2019 αφορούν τις πολύ μικρές μορφές από τη μία πλευρά, αλλά ταυτόχρονα και τις πολύ μεγάλες. Τα μικρά μεγέθη των κεραμικών στοιχείων, τα ψηφιδωτά κλπ είναι τάσεις οι οποίες θα διεκδικήσουν την προσοχή όλων το προσεχές έτος, αλλά το ίδιο θα επιδιώξουν και το πολύ μεγάλα κεραμικά πλακάκια.

Ηγετική εταιρεία design προβλέπει τα Hotel Design Trends του 2019

Ο Muriel Muirden, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος και Παγκόσμιος Διευθυντής της Στρατηγικής της WATG, προβλέπει τις κορυφαίες τάσεις φιλοξενίας και design για το 2019. Η WATG, η οποία θεωρείται ηγετική στον χώρο του design του ξενοδοχείου εδώ και περισσότερα από 73 χρόνια, έχει αποκαλύψει την πρόβλεψη της φιλοσοφίας και των τάσεων design για το 2019. Το τέλος του έτους ολοκληρώθηκε και το 2019 είναι πλέον γεγονός, με τον Muriel Muirden να μοιράζεται τις κορυφαίες τάσεις στους κλάδους της φιλοξενίας και των ταξιδιών, που θα διαμορφώσουν το επόμενο έτος.

Color Trend 2019: Rust

Αυτό το χρώμα έχει βρεθεί πραγματικά παντού τους τελευταίους μήνες και η τάση είναι εδώ για να διαρκέσει. To χρώμα Rust είναι μια ζεστή και ουδέτερη σκιά, η οποία μπορεί να προσθέσει ένα πολύ ζεστό vibe στους πιο κρύους εσωτερικούς χώρους. Όπως το όνομα Rust, φυσικά, λέει, είναι ένας συνδυασμός μεταξύ κόκκινου-πορτοκαλί-καφέ, πολύ παρόμοιο με το σκουριασμένο σίδηρο.

Bathroom Trends 2019: Το μπάνιο αλλιώς!

Από τις καθαρές, αυστηρές γραμμές έως την πολυτέλεια σπα, μπορείτε εδώ να ανακαλύψετε τα πιο καυτά bathroom trends για το 2019. Ενώ η έμπνευση που αντλείται από τα εργοστάσια και τις αποθήκες συνεχίζει να αντικαθιστά το φανταχτερό chintz με σκυρόδεμα και πέτρα, η εσωτερική σχεδίαση προβλέπει ένα σαφές νεύμα προς την μαλακότερη, πιο επιεικής πλευρά για το 2019 και μετά.

Οι ξενοδοχειακές τάσεις του 2019 από την Virtuoso

Σε συνδυασμό με περισσότερα από 1.300 από τα κορυφαία πολυτελή ξενοδοχεία του κόσμου καθώς και με τις πιο καυτές τάσεις για το επόμενο έτος, οι αναγνώστες θα βρουν ειδικά οφέλη σε κάθε ιδιοκτησία αξίας άνω των $ 500 ανά διανυκτέρευση. Στο πλαίσιο του προγράμματος Hotels & Resorts της Virtuoso, κάθε ιδιόκτητο περιουσιακό στοιχείο ελέγχεται διεξοδικά μέσω του παγκοσμίου φήμης πολυτελούς ταξιδιωτικού δικτύου και της δύναμης των εξειδικευμένων ταξιδιωτικών συμβούλων.

Η Pantone ανακοίνωσε το χρώμα του 2019

Το Ultra Violet είναι πια παρελθόν. Ζήτω το Living Coral. Η Pantone έχει ορίσει το χρώμα της χρονιάς για το 2019: Living Coral, γνωστό και ως Pantone 16-1546, το οποίο περιγράφει ως “ζωντανό, αλλά ώριμο”.

hoteldesign.gr


Όλες οι σημαντικές εξελίξεις στο e-mail σου από το ERGON blog!