ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ERGON ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ

[ERGONCON][slideshow]

FOOD EXPO GREECE The Mediterranean Food Experience 16-18 Μαρτίου 2019

Με κεντρικό μήνυμα "FOOD EXPO GREECE The Mediterranean Food Experience" και με στοχευμένες προωθητικές ενέργειες, η FOOD EXPO 2019 αναμένεται να προσελκύσει περισσότερους από 5.000 διεθνείς επισκέπτες από 75 μεγάλες αγορές - στόχους για τα ελληνικά Τρόφιμα και Ποτά όπως είναι τα Hνωμένα Αραβικά Εμιράτα, οι ΗΠΑ, η Κίνα, η Ινδία, η Ρωσία, η Ιαπωνία, ο Καναδάς, η Βραζιλία, αλλά και πολλές χώρες της Ευρώπης όπως Αυστρία, Δανία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Μεγάλη Βρετανία κ.ά.Η επίσκεψη τους στην έκθεση θα τους δώσει τη δυνατότητα να γνωρίσουν μια απίστευτη γκάμα παραδοσιακών και σύγχρονων ελληνικών και ξένων προϊόντων και να ενημερωθούν για όλες τις καινούριες τάσεις της αγοράς.

Ακόμα μεγαλύτερο, όμως, θα είναι το όφελος για τους Έλληνες και ξένους εκθέτες, οι οποίοι μέσα στις τρεις ημέρες διεξαγωγής της FOOD EXPO θα συναντήσουν ένα σημαντικό αριθμό κομβικών "key-buyers" Τροφίμων και Ποτών από 75 αγορές.

Μεγαλύτερο από ποτέ το "Hosted Buyer Program" της έκθεσης

900 Hosted Buyers - 17.500 b2b meetings900 επιλεγμένοι food buyers θα επισκεφτούν τη FOOD EXPO 2019!

To πρόγραμμα "Hosted Buyer" και η πλατφόρμα "match making" εξασφαλίζουν την πλήρη επιτυχία και αποτελεσματικότητα των Β2Β meetings. Χάρη στη συγκεκριμένη εφαρμογή, όλοι οι hosted buyers της έκθεσης, που είναι υποχρεωμένοι να πραγματοποιήσουν τουλάχιστον 15 Β2Β συναντήσεις, έχουν την ευκαιρία να εντοπίσουν τις εταιρείες-εκθέτες που τους ενδιαφέρουν "κλείνοντας" τα ραντεβού τους αρκετές ημέρες πριν από τη διοργάνωση. Χάρη στη λειτουργία αυτής της εφαρμογής, στη διάρκεια των 3 ημερών της έκθεσης αναμένεται να πραγματοποιηθούν έγκαιρα και αποτελεσματικά συνολικά περισσότερα από 17.500 B2B meetings!

Κατηγορίες επισκεπτών

Οι επισκέπτες της έκθεσης προέρχονται κυρίως από τις ακόλουθες κατηγορίες:

Έλληνες Επισκέπτες

Super markets-Mini Markets
Cash & Carry
Discount markets
Xονδρεμπόριο τροφίμων & ποτών
Παραδοσιακά παντοπωλεία
Delicatessen & Gourmet stores
Ξενοδοχεία - Ξενώνες
Καφετέριες - Αναψυκτήρια
Κάβες - Καφεκοπτεία - Ζαχαρώδη
Καταστήματα βιολογικών προϊόντων
Κρεοπωλεία - Iχθυοπωλεία
Εστιατόρια - Catering- Wine bars
Aρτοζαχαροπλαστεία
Chefs - Sommeliers
F&B Managers
Βιομηχανίες Τροφίμων

Διεθνείς επισκέπτες & Ηosted Buyers

Αγοραστές Super Markets, HyperMarkets
Food & Wine Importers
Wholesalers
Εστιατόρια
Foodservers
Delicatessen Stores
Brokers, Agents
Distributors

Ο Λίβανος τιμώμενη χώρα στην FOOD EXPO 2019

Το εθνικό περίπτερο του Λιβάνου πρόκειται να αναπτυχθεί σε επιφάνεια 115 τ.μ. στο Hall 1 και αναμένεται να συμμετάσχουν 15 από τις καλύτερες και μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου των τροφίμων αλλά και 5 από τα σημαντικότερα οινοποιία της χώρας.

Οι επαγγελματίες επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με τις επιχειρήσεις που παράγουν, εξάγουν και εμπορεύονται προϊόντα όπως Ξηρούς καρπούς, Αγροδιατροφικά προϊόντα, Καφέ, Σοκολάτα, Σιροπιαστά γλυκά, Λουκούμια, Κρασί, Ελαιόλαδο και Φρούτα και Λαχανικά.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ


Όλες οι σημαντικές εξελίξεις στο e-mail σου από το ERGON blog!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

[ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ][stack]

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

[ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ][btop]

ΕΝΕΡΓΕΙΑ

[ΕΝΕΡΓΕΙΑ][grids]

TECHNEWS

[ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ][btop]