Αγώνας δρόμου για την πώληση των ξενοδοχείων Coral και Ερμής

Αγώνα δρόμου κάνει η Hines για να κλείσει τη συμφωνία αγοράς των ξενοδοχείων Coral και Ερμής του Μαμιδάκη στην Κρήτη από την τράπεζα Πειραιώς.

Το γνωστό αμερικανικό επενδυτικό σχήμα αν και επιθυμεί να πάρει τα δύο ξενοδοχεία οι υφιστάμενοι μέτοχοι, σύμφωνα με πληροφορίες, θεωρούν το τίμημα ιδιαίτερα χαμηλό και έχουν μάλιστα προτείνει εναλλακτικές περιπτώσεις από επενδυτικά σχήματα, τόσο από την Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό που είναι διατεθειμένα να προσχωρήσουν σε καλύτερη συμφωνία, τόσο για την τράπεζα όσο και για τη Μαμιδάκης Συμμετοχών που κατέχει σήμερα το τριάστερο Coral και το τετράστερο Ερμής.

Η Hines προχωρησε το 2018 στην απόκτηση του πρώην Ledra επί της Συγγρού ως βασικός οργανωτής κοινοπρακτικού σχήματος και την μετατροπή του σε Grand Hyatt καταβάλλοντας τίμημα περί τα €5 εκατ. ακριβότερα από ότι κοστολογούσε η αγορά τη συγκεκριμένη μονάδα, ενώ συνέχισε με την αγορά του Academy Gardens της BlackRock στον Κηφισό, αντί του ποσού των €7 εκατ.

Ο επικεφαλής του ελληνικού γραφείου Απόστολος Γκομόπουλος έχει εκφράσει έντονο ενδιαφέρον και για την απόκτηση του Athens Hart, με στόχο την ριζική ανακαίνιση του εμπορικού κέντρου της Pasal Development.

ered.gr


Όλες οι σημαντικές εξελίξεις στο e-mail σου από το ERGON blog!