Αθήνα: Δύο νέα ξενοδοχεία σε Αιόλου και Μητροπόλεως

Συνεχίζεται η σημαντική δραστηριότητα και οι επενδύσεις για νέα ξενοδοχεία στην Αθήνα και όσο η τουριστική κίνηση αυξάνεται τόσο μεγαλύτερο γίνεται και το ενδιαφέρον για νέες μονάδες στο κέντρο της πόλης.

Αυτή τη φορά έχουμε δύο νέες ξενοδοχειακές επενδύσεις στο εμπορική τρίγωνο και συγκεκριμένα σε Αιόλου και Μητροπόλεως. Η πρώτη επένδυση θα γίνει από την εταιρεία Hotelco για ακίνητο που βρίσκεται στην συμβολή των οδών Αιόλου και Βύσσης για τη λειτουργία νέου τετράστερου ξενοδοχείου.

Το κτίριο μισθώθηκε από την HOTELCO στις 9 Φεβρουαρίου 2018 για 24 χρόνια με στόχο την μετατροπή του σε ξενοδοχειακή μονάδα δυναμικότητας 59 κλινών. Σύμφωνα με την εταιρεία που ιδρύθηκε το 2017 η επάνοδος της ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας και οι θετικές μελλοντικές εκτιμήσεις για τον τουριστικό και ξενοδοχειακό κλάδο δημιουργούν ένα ασφαλές περιβάλλον για τη δραστηριότητά της.

Στην οδό Μητροπόλεως 21, πολύ κοντά στην πλατεία Συντάγματος, θα λειτουργήσει ένα νέο 4άστερο μικρό ξενοδοχείο με σουίτες, το Athens Ikon Hotel. Κάθε σουίτα θα διαθέτει δύο υπνοδωμάτια, καθιστικό, κουζίνα και δύο μπάνια.

bizness.gr


Όλες οι σημαντικές εξελίξεις στο e-mail σου από το ERGON blog!