ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ERGON ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ

[ERGONCON][slideshow]

Σεμινάριο ΕΒΕΘ: "Η Αποτελεσματική Διοίκηση Ανθρώπινων Πόρων" 20 Φεβρουαρίου - 4 Μαρτίου

Συνεχίζονται για 20η χρονιά τα σεμινάρια επιχειρηματικού ενδιαφέροντος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και στο πλαίσιο αυτό, από τις 20 Φεβρουαρίου ως τις 4 Μαρτίου πραγματοποιείται ο Ε΄ Κλάδος του σχετικού προγράμματος, με τίτλο «Αποτελεσματική Διοίκηση Ανθρώπινων Πόρων».

Το σεμινάριο θα διαρκέσει 16 ακαδημαϊκές ώρες και οι παραδόσεις θα γίνουν από τον κ. Νικόλαο Πόδα, Σύμβουλο Ανάπτυξης Επιχειρήσεων & Οργανισμών - Πιστοποιημένο Εκπαιδευτή Ενηλίκων, τις ημέρες Δευτέρα και Τετάρτη, ξεκινώντας από την Τετάρτη 20.2.19 και ώρες 18:00-21:00, στην Αίθουσα Σεμιναρίων του ΕΒΕΘ, στον 1ο όροφο του κτιρίου του, στην οδό Τσιμισκή 29.

Η επιτυχής παρακολούθηση του σε οδηγεί σε απόκτηση αντίστοιχου Πιστοποιητικού Κατάρτισης.

Ένα μήνα μετά τη λήξη του σεμιναρίου θα προγραμματιστούν ατομικές συναντήσεις διάρκειας 15’-20΄ για συμβουλευτική (follow-up coaching), με όσους από τους εκπαιδευθέντες το επιθυμούν.

Το διαδραστικό αυτό σεμινάριο συνδυάζει θεωρία και παρουσίαση «καλών πρακτικών» με βιωματικό τρόπο, ενώ απευθύνεται σε μεσαία και ανώτερα στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών του δημόσιου, του ιδιωτικού και του κοινωνικού τομέα.

Για να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας παρακαλείστε να συμπληρώσετε το online δελτίο συμμετοχής, το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019.

Σημειώνεται ότι το σεμινάριο μπορεί να ενταχθεί, με μέριμνα της επιχείρησης, στο πρόγραμμα ΛΑΕΚ 0,24 του ΟΑΕΔ.

Μετά την υλοποίηση του Ε΄ Κλάδου, το Πρόγραμμα συνεχίζεται με το σεμινάριο Δημιουργία καινοτόμων Επιχειρηματικών Μοντέλων σε περιόδους οικονομικής κρίσης – Το εργαλείο του Καμβά στις 13-20 Μαρτίου 2019.

Για να δείτε το πρόγραμμα του κάθε σεμιναρίου, μπορείτε να πατήσετε εδώ

Για επικοινωνία και περισσότερες πληροφορίες: Θ. Αξυλιθιώτης, Συντονιστής του Προγράμματος Επιμόρφωσης, τηλ. 2310-370120 και Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Τύπου & Εκδόσεων ΕΒΕΘ, τηλ. 2310 370132.


Όλες οι σημαντικές εξελίξεις στο e-mail σου από το ERGON blog!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

[ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ][stack]

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

[ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ][btop]

ΕΝΕΡΓΕΙΑ

[ΕΝΕΡΓΕΙΑ][grids]

TECHNEWS

[ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ][btop]