ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ERGON ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ

[ERGONCON][slideshow]

Θεσσαλονίκη: Αύξηση 16% στους εμπορικούς επισκέπτες στην 11η έκθεση Zootechnia

Αύξηση της τάξης του 16%, σε σχέση με την προηγούμενη διοργάνωση, καταγράφηκε το πρώτο 2ημερο στην προέλευση των εμπορικών επισκεπτών της 11ης έκθεσης «Zootechnia», οι πύλες της οποίας θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι και αύριο.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΔΕΘ - HELEXPO, οι εγκαταστάσεις του διεθνούς εκθεσιακού κέντρου Θεσσαλονίκης κατακλύζονται από χιλιάδες επισκέπτες από όλη τη χώρα, τα Βαλκάνια και την νοτιοανατολική Ευρώπη, καθώς η 11η Zootechnia είναι η πλέον διεθνοποιημένη εδώ και 20 χρόνια.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι ξένοι άμεσοι εκθέτες προέρχονται από 14 χώρες, συνολικά οι ξένοι εκθέτες (άμεσοι και έμμεσοι) εκπροσωπούν 41 χώρες, έναντι 37 στην προηγούμενη διοργάνωση το 2017, ενώ οι ξένοι προσκεκλημένοι εμπορικοί επισκέπτες ανέρχονται σε 380.

Η Zootechnia είναι η μοναδική εξειδικευμένη έκθεση στον τομέα των παραγωγικών ζώων στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια, όπου δίνουν το «παρών» όλες οι μεγάλες εγχώριες επιχειρήσεις της κτηνοτροφίας και πτηνοτροφίας, οι οποίες παρουσιάζουν από σημαντικά είδη παραγωγικών ζώων μέχρι μηχανήματα, υπηρεσίες, αλλά και έρευνες, όπως επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση.

Εκτός από το πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων, η έκθεση περιλαμβάνει δύο ξεχωριστές «ατραξιόν»: το Pet Festival και το Σαλόνι Αλόγου. Σε ό,τι αφορά το Pet Festival, οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν για πρώτη φορά, αγώνες agility, ένα διαδραστικό κυνάθλημα μετ’ εμποδίων, στο οποίο η ταχύτητα και η μοναδική σχέση σκύλου - χειριστή εντυπωσιάζουν, ενώ στο Σαλόνι Αλόγου φορείς και ιδιώτες με 50 και πλέον άλογα από όλη την Ελλάδα σε μία διαμορφωμένη πίστα διαστάσεων 20Χ50 μέτρων παρουσιάζουν παραστάσεις δεξιοτεχνίας, αρματοδρομίες κ.ά.

euro2day.gr


Όλες οι σημαντικές εξελίξεις στο e-mail σου από το ERGON blog!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

[ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ][stack]

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

[ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ][btop]

ΕΝΕΡΓΕΙΑ

[ΕΝΕΡΓΕΙΑ][grids]

TECHNEWS

[ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ][btop]