100% Hotel Show: 2ο Ξενοδοχειακό Workshop Tour στις 9 & 10 Φεβρουαρίου για τα Boutique Ξενοδοχεία

Σε συνέχεια της απόλυτα επιτυχημένης περσινής διοργάνωσης αλλά και της τεράστιας προσέλευσης στα workshops του 100% Hotel Show τον περασμένο Νοέμβριο, το 100% Hotel Show επανέρχεται με ένα δυναμικό Tour σε 9 σημαντικούς προορισμούς, θέτοντας στο επίκεντρό του τα boutique ξενοδοχεία και αναμένοντας ρεκόρ επισκεψιμότητας στο ταξίδι του σε όλη την Ελλάδα.

Τα Ξενοδοχειακά Workshops αποτελούν αναμφισβήτητα ένα από τα δυναμικότερα highlights του 100% Hotel Show - και αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που το περσινό πρώτο 100% Hotel Workshop Tour στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία στους 7 προορισμούς που επισκέφτηκε.

Στις 9 & 10 Φεβρουαρίου και με πρώτο προορισμό το ξενοδοχείο Sofitel στην περιοχή του αεροδρομίου στην Αθήνα, θα ξεκινήσει το 2ο 100% Hotel Workshop Tour, με τίτλο "The Boutique Hotel Workshop", που αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον Ξενοδόχων και Αρχιτεκτόνων που αναζητούν τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους ανάπτυξης ενός Boutique Ξενοδοχείου. Με μια ομάδα επιλεγμένων ομιλητών που θα αποκαλυφθούν σύντομα, το "The Boutique Hotel Workshop" θα αναλύσει τα boutique ξενοδοχεία από το Α ως το Ω, δίνοντας πρακτικές λύσεις σε θέματα Ξενοδοχειακής Αρχιτεκτονικής, Boutique Hotel Design, Online Κρατήσεων αλλά και Διαχείρισης, με στόχο την Ενίσχυση των συνολικών Πωλήσεων.

* Η φωτογραφία είναι από το ξενοδοχείο Ostraco Suites, που απέσπασε το βραβείο καλύτερου "Boutique Style Hotel" στα Hotel Design Awards 2018


Όλες οι σημαντικές εξελίξεις στο e-mail σου από το ERGON blog!