Nέο Ρublic στο Νicosia Μall με την μεγαλύτερη βιβλιοθήκη της Ευρώπης!

To Public ανακοίνωσε το 6ο κατά σειρά κατάστημα της αλυσίδας στην Κύπρο στo Nicosia Mall. Το νέο κατάστημα επιφάνειας 1.714 τ.μ., άνοιξε μόλις λίγους μήνες μετά τα εγκαίνια του 5ου καταστήματος στο Παραλίμνι.

Aναφορικά με το νέο κατάστημα ο Χρήστος Καλογεράκης, CEO των Public ανέφερε: «Το νέο Public στο Nicosia Mall συνολικού ύψους επένδυσης 1,1 εκατομμυρίων αντανακλά τη φιλοσοφία της εταιρείας να αποτελούν τα καταστήματά της πηγή ανακάλυψης και επίκεντρο πολιτιστικών δραστηριοτήτων πάντα με το μοναδικό concept που φέρνει τοPublic».

Στη δομή του νέου καταστήματος προεξέχοντα ρόλο έχουν τα προϊόντα πολιτισμού και ψυχαγωγίας. Στο χώρο δεσπόζει μια επιβλητική βιβλιοθήκη ύψους 9 μέτρων, μοναδική σε εμπορικό κατάστημα όχι μόνο στην Κύπρο αλλά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, η οποία φιλοξενεί πάνω από 15.000 επιλεγμένους τίτλους και συνολικά περισσότερα από 150 χιλιάδες βιβλία. Την παρουσία της βιβλιοθήκης συμπληρώνει το αναγνωστήριο που προσκαλεί τον επισκέπτη να διαβάσει, να μελετήσει και να εξερευνήσει μια επιμελημένη, όσο και εντυπωσιακή, συλλογή βιβλίων.

Aπό τα πρώτα χρόνια της λειτουργίας του στην Κύπρο και με στόχο να συμμετέχει ενεργά στα πολιτιστικά δρώμενα της Κύπρου, το Public φιλοξενεί συστηματικά παρουσιάσεις βιβλίων, συγγραφείς και δημιουργικά εργαστήρια, ενώ έχει υλοποιήσει μια σειρά από δράσεις που προωθούν τη συνήθεια της ανάγνωσης.

Tο Public δραστηριοποιείται 11 χρόνια στη Κύπρο και στα 6 καταστήματα απασχολεί 250 εργαζομένους.

startupper.gr


Όλες οι σημαντικές εξελίξεις στο e-mail σου από το ERGON blog!