ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ERGON ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ

[ERGONCON][slideshow]

Κίνα: Κατασκευή 216 νέων αεροδρομίων στην επόμενη 15ετία

Η Κίνα θέτει στόχο την κατασκευή 216 νέων αεροδρομίων έως το 2035 και την ανάπτυξη περιφερειακών κόμβων στις μεταφορές, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας China Daily που επικαλείται την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας της Κίνας (CAAC).

Έως τα τέλη Οκτωβρίου, η Κίνα διέθετε 234 πολιτικά αεροδρόμια και αναμένεται να τα αυξήσει σε περίπου 450 έως το 2035, σύμφωνα με τον οδικό χάρτη της CAAC, ανέφερε η εφημερίδα.

Η ζήτηση για επιβατικές μεταφορές στην Κίνα θα αντιστοιχεί στο 1/4 της ζήτησης παγκοσμίως και θα ξεπεράσει αυτή των ΗΠΑ έως το 2035, καθιστώντας την Κίνα τη μεγαλύτερη αγορά επιβατικών αεροπορικών πτήσεων στον κόσμο, σύμφωνα με τον οδικό χάρτη.

«Οι υπηρεσίες έχουν βελτιωθεί ουσιαστικά, αλλά τα υπάρχοντα αεροδρόμια είναι κάθε άλλο παρά επαρκή και είναι άνισα κατανεμημένα σε όλη τη χώρα», δήλωσε ο Ντονγκ Φασίν, διευθυντής του τμήματος ανάπτυξης και σχεδιασμού της CAAC. To 2017, πραγματοποιήθηκαν 552 εκατ. πτήσεις από τα κινεζικά αεροδρόμια, με τον αριθμό αυτό να αναμένεται να αυξηθεί στα 720 εκατ. ετησίως έως το 2020, ανέφερε η CAAC.

ered.gr


Όλες οι σημαντικές εξελίξεις στο e-mail σου από το ERGON blog!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

[ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ][stack]

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

[ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ][btop]

ΕΝΕΡΓΕΙΑ

[ΕΝΕΡΓΕΙΑ][grids]

TECHNEWS

[ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ][btop]