Smart Park: Ξεκίνησε η κατασκευή της επέκτασης των 25 εκατ. ευρώ

Tις προηγούμενες ημέρες μπήκε ο εργολάβος για τη μεγάλη επέκταση του Smart Park, συνολικού ύψους 25 εκατ. ευρώ.

«Έχουμε ήδη υπογράψει για τη χρηματοδότηση του έργου, έχουμε ήδη συμφωνήσει για το 50% των μισθώσεων στο νέο έργο κι εδώ και λίγες ημέρες μπήκε ο εργολάβος. Το νέο κτίριο δένεται με το υπάρχον ωστόσο έχει ένα διαφορετικό χαρακτήρα κι ελπίζουμε να πάει καλά…», δήλωσε από το βήμα του συνεδρίου της Prodexpo για τα ακίνητα, την περασμένη Παρασκευή, ο κ. Γιάννης Μωραϊτης, γενικός διευθυντής της R.E.D.S.. «Εδώ και δυόμιση χρόνια είμαστε στο 100% ως προς τη μίσθωση των χώρων στο εμπορικό πάρκο των Σπάτων, και είχαμε ξεκινήσει κάποιες μικρές επεκτάσεις των 1.500 τ.μ. πιλοτικά, οι οποίες πήγαν καλά. Τώρα βλέπουμε να υπάρχει σημαντικό ενδιαφέρον». Η επέκταση αφορά κατά 15.500 τ.μ. και θα είναι έτοιμο σε ένα χρόνο περίπου από σήμερα, στο εμπορικό πάρκο που συνυπάρχει τα τελευταία χρόνια με το εκπτωτικό κέντρο της McArthurGlen και συνεχίζει να αυξάνει τζίρους κι επισκεψιμότητες.

Tο νέο Cambas Project

O κ. Μωραϊτης αναφέρθηκε και στο νέο project για το μεγάλο έργο των 220 εκατ. ευρώ στην Κάντζα και το Cambas Project που θα περιλαμβάνει από γραφειακούς και πολιτιστικούς χώρους μέχρι καταστήματα και ξενοδοχείο βρίσκονται στην ιδιόκτητη έκταση των 315 στρεμμάτων. «Είναι ένα project μικτής χρήσης που θα συνδυάζει πολλές διαφορετικές χρήσεις, με 5.000 τ.μ. διατηρητέων κτιρίων». Όπως ανέφερε ο γενικός διευθυντής της R.E.D.S. μέσα στο 2019 αναμένεται να εκδοθεί το τελευταίο Προεδρικό Διάταγμα για την οικοδόμηση 90.000 τετραγωνικών μέτρων, με μικτή ανάπτυξη χρήσεων προσβάσιμων στο κοινό τις περισσότερες ώρες του 24ώρου.

Υπενθυμίζεται εδώ ότι η θυγατρική του ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ έχει στο χαρτοφυλάκιό της και τα ακίνητα της Βίλλας Καµπά για το οικιστικό συγκρότησα των 17 κατοικιών στην Κάντζα στην Παλλήνη Αττικής. Για το εν λόγω έργω, η εταιρία έχει εκδώσει τις άδειες ανακατασκευής του διατηρητέου κτίσµατος και δόµησης του οικιστικού συγκροτήματος 17 κατοικιών και βρίσκεται σε αναζήτηση υποψήφιου επενδυτή για την διάθεση των ακινήτων σε επόµενη φάση.

της Στεφανίας Σούκη
newmoney.gr