ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ERGON ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ

[ERGONCON][slideshow]

Μια σύγχρονη ελληνική πλατφόρμα online σεμιναρίων

Το Skillbox αποτελεί τη νέα πλατφόρμα με προγράμματα αποκλειστικά στην ελληνική γλώσσα.

To Skillbox, μία από τις πιο σύγχρονες και ευέλικτες πλατφόρμες online σεμιναρίων και εκπαιδευτικός βραχίονας του , ήρθε για να γίνει αρωγός στην ανάπτυξη του σύγχρονου επαγγελματία, που διψά για μάθηση και συνεχή πρόοδο, αλλά συχνά δεν βρίσκει τον απαραίτητο χρόνο.

Μία online βιβλιοθήκη γνώσεων

Κεντρική ιδέα της δημιουργίας του Skillbox ήταν να αποτελέσει μία online βιβλιοθήκη γνώσεων, όπου ο καθένας θα μπορεί να αντλεί γνώσεις τη στιγμή που τις χρειάζεται.

Η e-learning εκπαίδευση έχει αποδειχτεί βάσει ερευνών πέντε φορές πιο αποδοτική όσον αφορά την κατανόηση του διδακτικού υλικού. Το μεγαλύτερο της πλεονέκτημα είναι ότι δεν χρειάζεται ο χρήστης να περιορίζεται χρονικά, αφού μπορεί να παρακολουθεί ή να μελετά το υλικό σύμφωνα με το δικό του χρονοδιάγραμμα. Η γνώση που λαμβάνει είναι επικαιροποιημένη και μπορεί να ενημερώνεται συνεχώς λόγω των δυνατοτήτων που προσφέρει το διαδίκτυο. Να σημειωθεί ότι αποτελεί την πιο οικονομική λύση για επιμόρφωση και επαγγελματική ανάπτυξη αφού δεν χρειάζεται ο ενδιαφερόμενος να μετακινηθεί σε οποιαδήποτε κοντινή πόλη για δια ζώσης παρακολούθηση.

Γιατί να επιλέξετε το Skillbox για την εκπαίδευσή σας

Με το Skillbox ο χρήστης αποκτά το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που χρειάζεται στην αγορά εργασίας, ενισχύοντας τα soft και hard skills του, τα οποία πλέον αποτελούν από τα σημαντικότερα κριτήρια που αξιολογούν οι εργοδότες για την εύρεση του προσωπικού τους. Διευρύνει τις γνώσεις του σε θέματα που τον ενδιαφέρουν, αποκτά πρόσβαση σε μια ωφέλιμη για τον ίδιο εκπαιδευτική εμπειρία, ανταλλάσει υλικό και απόψεις με άτομα που έχουν κοινά ενδιαφέροντα.

Πώς λειτουργεί το Skillbox

Μέσα από μια σύγχρονη ηλεκτρονική πλατφόρμα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναπτυχθούν προσωπικά και επαγγελματικά με video-μαθήματα που μπορούν να παρακολουθούν από τον υπολογιστή, το tablet, το κινητό τους σε Full HD ανάλυση και την καλύτερη ποιότητα ήχου χωρίς να απαιτείται να “κατεβάσουν” κάποιο λογισμικό. Τα online σεμινάρια στο Skillbox διαθέτουν ελληνικά video courses από έμπειρους εισηγητές, screen recordings, πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό για download. Ακόμη, δίνεται πρόσβαση σε ειδικό forum για επίλυση αποριών από τον ίδιο τον εισηγητή. Παράλληλα, στα περισσότερα σεμινάρια παρέχεται βεβαίωση συμμετοχής έπειτα από την επιτυχή ολοκλήρωση ενός test αξιολόγησης. Τέλος, οι συμμετέχοντες μπορούν να κάνουν networking μεταξύ τους μέσω κλειστού Facebook Group.

epixeiro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

[ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ][stack]

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

[ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ][btop]

ΕΝΕΡΓΕΙΑ

[ΕΝΕΡΓΕΙΑ][grids]

TECHNEWS

[ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ][btop]