ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ERGON ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ

[ERGONCON][slideshow]

Νewsphone: Προχωρά στην σύσταση νέας ναυτικής εταιρείας

Στην σύσταση νέας ναυτικής εταιρείας, από κοινού με την 100% θυγατρική της "Έργον Συμμετοχών - Παροχής Υπηρεσιών Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρεία", αποφάσισε να προχωρήσει η Newsphone. Παράλληλα, για τον σκοπό τούτο, θα εξουσιοδοτήσει τους κκ. Γ. Θεοδόση και Ε. Απέργη να προβούν στις σχετικές ενέργειες.

Aναλυτικά, η ανακοίνωση της Newsphone:

H εταιρεία "ΕΙΔΗΣΕΟΦΩΝΙΚΗ ΕΛΛΑΣ - ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΛΕΗΧΟΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ - ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ" ανακοινώνει ότι το διοικητικό της συμβούλιο αφού εκτίμησε θετικά τις προοπτικές της ελληνικής ακτοπλοΐας και τη μέχρι τώρα επιτυχημένη πορεία της σχετικής της επένδυσης, με την από 15.11.2018 συνεδρίασή του αποφάσισε να διερευνήσει την δυνατότητα περαιτέρω επένδυσης στον κλάδο.

Προς το σκοπό αυτό, αποφάσισε να προχωρήσει - από κοινού με την 100% θυγατρική της "ΕΡΓΟΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ – ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑNΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" στη σύσταση νέας ναυτικής εταιρίας (που θα ανήκει στον όμιλο κατά 100%) και να εξουσιοδοτήσει τους κκ. Γ. Θεοδόση και Ε. Απέργη να προβούν στις σχετικές ενέργειες.

capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

[ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ][stack]

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

[ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ][btop]

ΕΝΕΡΓΕΙΑ

[ΕΝΕΡΓΕΙΑ][grids]

TECHNEWS

[ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ][btop]