ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ERGON ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ

[ERGONCON][slideshow]

ΕΒΕΘ: Επιδότηση συμμετοχής επιχειρήσεων στις διεθνείς εκθέσεις DETROP/OENOS

Την επιδότηση της συμμετοχής επιχειρήσεων-μελών του στις διεθνείς εκθέσεις Detrop-Oenos και Freskon, κάνει πράξη το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο της υλοποίησης του Προγράμματος Επιδότησης Εκθέσεων Εσωτερικού, που κατά τα τελευταία χρόνια δίνει την ευκαιρία σε μέλη του Επιμελητηρίου να μετάσχουν, με ιδιαίτερα χαμηλό τίμημα, σε επιλεγμένες εκθεσιακές διοργανώσεις της ΔΕΘ-Helexpo, η Διοίκηση του ΕΒΕΘ αποφάσισε την επιδότηση μελών του και για τις ακόλουθες Διεθνείς Εκθέσεις που διεξάγονται στο Συνεδριακό Κέντρο της ΔΕΘ-Helexpo, στη Θεσσαλονίκη:

HOTELIA, ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ, 9-11 Νοεμβρίου 2018 (ολοκληρώθηκε)

DETROP/OENOS, ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΠΟΤΩΝ, ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ & ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ /ΟΙΝΟΥ, 2–4 Μαρτίου 2019

FRESKON, ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΦΡΟΥΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ 11-13 Απριλίου 2019.

Σε συνέχεια των παραπάνω, το ΕΒΕΘ προσκαλεί επιχειρήσεις-μέλη του να συμμετάσχουν στις Εκθέσεις DETROP/OENOS, από τις 2 έως τις 4 Μαρτίου του 2019, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τις προϋποθέσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του ΕΒΕΘ (www.ebeth.gr), πεδίο ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ή να απευθύνονται στο Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Τύπου & Εκδόσεων ΕΒΕΘ, τηλ. 2310 370132.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

[ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ][stack]

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

[ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ][btop]

ΕΝΕΡΓΕΙΑ

[ΕΝΕΡΓΕΙΑ][grids]

TECHNEWS

[ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ][btop]