Νέα επιχειρηματική κίνηση από Πανόπουλο-Συγγελίδη

Την εταιρεία Insports έχουν δημιουργήσει οι Χρήστος Πανόπουλος και Πολυχρόνης Συγγελίδης, οι δύο μέτοχοι της ΒΙΑΜΑΡ, η οποία για 36 χρόνια, μέχρι τον Ιούνιο του 2017, αποτέλεσε, μεταξύ των άλλων εμπορικών δραστηριοτήτων της, αποκλειστική αντιπρόσωπο και εισαγωγέα της Skoda. Όπως στη ΒΙΑΜΑΡ έτσι και στην Insports, οι δύο επιχειρηματίες διαθέτουν έκαστος από 50% του μετοχικού κεφαλαίου.

Η νέα εταιρεία θα ασχοληθεί κατά κύριο λόγο με την εισαγωγή και εμπορία αθλητικών ειδών ένδυσης και υπόδησης, αθλητικού εξοπλισμού κάθε είδους και για κάθε άθλημα, εξοπλισμού αθλητικών ομάδων, εγκαταστάσεων ή/και γυμναστηρίων κάθε είδους, ειδών υγιεινής διατροφής, συμπληρωμάτων διατροφής, βιταμινών κ.λπ. Επίσης, θα κινηθεί στο χώρο της παροχής επιχειρηματικών και οικονομοτεχνικών συμβουλών και συμβουλών διαχείρισης (management) σε αθλητικές εταιρείες ή/και σωματεία, ως και την ανάληψη της οικονομικής διαχείρισης Τμήματος Αμειβομένων Αθλητών, ενώ στα σχέδιά της είναι, μεταξύ άλλων, και η διοργάνωση εκθέσεων, εκδηλώσεων και δράσεων κάθε είδους και λοιπών προωθητικών ενεργειών σε σχέση με τον αθλητισμό, ως και αθλητικών αγώνων ή/και συναντήσεων.

Ακόμη, στις βλέψεις της είναι και η αγοραπωλησία, διαχείριση και εν γένει εκμετάλλευση ακίνητης περιουσίας για ίδιο λογαριασμό ή για λογαριασμό τρίτων, συμπεριλαμβανομένης της ανέγερσης/κατασκευής κτιρίων και εγκαταστάσεων κάθε είδους. Ειδικά το τελευταίο κομμάτι ταιριάζει απόλυτα και με τις δραστηριότητες της Viamar ΙΙ, που ιδρύθηκε το 2016 και στο Δ.Σ. της συμμετέχουν ο Χρήστος Πανόπουλος και οι δύο γιοι του, Ιωάννης και Χρήστος, καθώς και ο Νίκος Χαλαβαζής, που είναι ο οικονομικός διευθυντής της εν λόγω εταιρείας αλλά και ο διαχειριστής της Ιnsports. Η Viamar II συνεχίζει διαχρονικά πετυχημένες εμπορικές δραστηριότητες της ΒΙΑΜΑΡ Α.Ε. στο χώρο του αυτοκινήτου, μέσω των brands Special Cars & Viagas, αλλά επιχειρεί παράλληλα να εδραιωθεί στο χώρο της εκμετάλλευσης ακινήτων και κατοικιών μέσω του brand YESTAY. Στα άμεσα επόμενα βήματα της Viamar ΙΙ Α.Ε. είναι η επέκταση των δραστηριοτήτων της και στον κλάδο του τουρισμού, με ξενοδοχειακές μονάδες και τουριστικά καταλύματα.

businessnews.gr