Η Travel Appeal με χρηματοδότηση 3 εκατ. ευρώ επεκτείνεται στην Ευρώπη

Η Travel Appeal, ειδικευμένη στην ανάλυση δεδομένων και την τεχνητή νοημοσύνη για τους ταξιδιώτες, ανακοίνωσε χρηματοδότηση ύψους 3 εκατομμυρίων ευρώ από την Indaco Ventures και την Airbridge Equity Partners.

Η εταιρεία, που ιδρύθηκε το 2014 από τον Mirko Lalli με την υποστήριξη της H-Farm, συλλέγει και αναλύει σε πραγματικό χρόνο ηλεκτρονικά δεδομένα από τον τουριστικό τομέα για να τα μετατρέψει σε στρατηγικές και συμβουλές για τους φορείς εκμετάλλευσης. Τo νέο κεφάλαιο θα χρησιμοποιηθεί για την περαιτέρω ανάπτυξη της τεχνολογίας και την επιτάχυνση της διαδικασίας διεθνοποίησης.

Μέχρι σήμερα, οι λύσεις της Travel Appeal χρησιμοποιούνται από περισσότερους από 4.000 πελάτες σε όλη την Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένων ξενοδοχείων, εστιατορίων και μουσείων. Στο εγγύς μέλλον, η εταιρεία έχει ως στόχο την επέκταση της πελατειακής βάσης, έχοντας ως πρόκληση να καθιερωθεί ως ηγέτιδα δύναμη με ισχυρή παρουσία στις χώρες πρωταγωνιστές του τουρισμού αναψυχής και των επιχειρήσεων, όπως είναι το Ντουμπάι.

Η Travel Appeal αποσκοπεί στο να διπλασιάσει τον κύκλο εργασιών σε ετήσια βάση και να ξεπεράσει τα 25 εκατομμύρια ευρώ μέχρι το 2021, ενώ παράλληλα δραστηριοποιείται με μια ομάδα περίπου τριάντα εργαζομένων σε τέσσερις διαφορετικές τοποθεσίες, δύο στην Ιταλία (Φλωρεντία και Τρεβίζο) και δύο στο Λονδίνο και το Άμστερνταμ.

startupper.gr