Τέλος τα Smartphones, έρχονται τα Intelligent Phones

Μπορεί η Τεχνητή Νοημοσύνη να έχει "δαιμονοποιηθεί" από την κινηματογραφική βιομηχανία, όμως στην πραγματικότητα υπάρχει γύρω μας σε πολλές εκφράσεις στη ζωή μας, ενώ εδώ και λίγο καιρό υπάρχει και στα τηλέφωνα μας, ύστερα από την παρουσίαση της σειράς επεξεργαστών Kirin 970 με την Τεχνητή Νοημοσύνη της Huawei.

Και αφού γνωρίσαμε τις δυνατότητες της Τεχνητής Νοημοσύνης με τον 970, η Huawei είναι έτοιμη να παρουσιάσει τον νέο της επεξεργαστή, τον Kirin 980, με τον οποίο τα κινητά τηλέφωνα παύουν πια να είναι απλά Smartphones και γίνονται Intelligent Phones. Με τεχνολογία 7 νανόμεντρα, ο νέος επεξεργαστής που θα χτυπάει στην καρδιά των νέων Huawei Mate 20 Pro, θα ξεπεράσει τα όρια μιας απλής συσκευής επικοινωνίας. Θα γίνει το προσωπικό μας hub, μια συσκευή που θα μπορεί να διαχειριστεί τεράστιες ποσότητες πληροφοριών, να αξιολογεί πραγματικές καταστάσεις και εν τέλει να μαθαίνει από τις συνήθειες μας και να παίρνει αποφάσεις που θα μας προσφέρουν καλύτερη εμπειρία χρήσης.

Τι θα προσφέρει όμως ο νέος επεξεργαστής στη σειρά Mate 20 που θα παρουσιαστεί και επίσημα στο κοινό την Τρίτη 16 Οκτωβρίου;

Ο νέος επεξεργαστής Kirin 980 αναμένεται να "εκτοξεύσει" τις επιδόσεις της συσκευής σε απίστευτα υψηλά επίπεδα. Απαιτητικές εφαρμογές και Multitasking, Multimedia αλλά και εργασία με υπολογιστικά φύλλα ή παρουσιάσεις, τίποτα δεν πρόκειται να φέρει σε δύσκολη θέση τον νέο επεξεργαστή της Huawei. Χάρη στη διπλή μονάδα NPU, ο Kirin 980 αναμένεται να φέρει την επανάσταση και στην διαχείριση των AI tasks στο κινητό. Αυτό σημαίνει ότι το Huawei Mate 20 Pro θα μαθαίνει τις συνήθειες μας γρηγορότερα και πιο αποτελεσματικά, οι φωτογραφικές δυνατότητες της συσκευής θα γίνουν ακόμη πιο εντυπωσιακές ενώ είναι σίγουρο ότι τώρα η τεχνητή νοημοσύνη θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην καθημερινότητά μας.

Τη χρήση της Τεχνητής νοημοσύνης την γνωρίσαμε μέσα από τις εκπληκτικές φωτογραφικές δυνατότητες του Huawei P20 Pro. Με τον καινούργιο επεξεργαστή και τις εξελιγμένες δυνατότητες ΑΙ που διαθέτει σε συνδυασμό με την ακόμα μεγαλύτερη υπολογιστική του ισχύ, η φωτογραφία στο Mate 20 Pro αναμένεται να φτάσει σε νέα επίπεδα.

Ο νέος επεξεργαστής υπόσχεται καλύτερη διαχείριση μπαταρίας, καθώς ο Kirin 980 των 7 nm έχει μικρότερες απαιτήσεις σε ενέργεια, αλλά και υψηλότερη νοημοσύνη στην διαχείριση της ενέργειας.

Σε κάθε περίπτωση δεν έχουμε παρά να περιμένουμε μέχρι την Τρίτη 16 Οκτωβρίου που η Huawei θα παρουσιάσει το νέο Huawei Mate 20 Pro και θα δούμε όλοι μαζί το μέλλον των κινητών τηλεφώνων. Το EMEATech φυσικά θα είναι εκεί με ζωντανή κάλυψη του γεγονότος, ενώ θα ακολουθήσει φυσικά και η αναλυτική παρουσίαση της συσκευής.


emea.gr