ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ERGON ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ

[ERGONCON][slideshow]

Ελληνικό Μεταπτυχιακό στη λίστα με τα 15 καλύτερα στην Ευρώπη

Όλο και υψηλότερα ανεβαίνει το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα (ΠΜΣ) στη Διοίκηση Υπηρεσιών της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών σε έγκυρες κατατάξεις που κρίνουν την ποιότητα μεταπτυχιακών σπουδών σε παγκόσμιο επίπεδο.

Μέσα στην πρώτη δεκαπεντάδα της ευρωπαϊκής κατάταξης των Μεταπτυχιακών στο General Management σύμφωνα με τον έγκυρο οργανισμό Eduniversal, βρίσκεται το ΠΜΣ.

Η έγκυρη αυτή λίστα αξιολόγησης κατατάσσει ετησίως ανά επιστημονικό πεδίο τα Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών 1.000 πανεπιστημίων από 154 χώρες.

“Το ΠΜΣ στη Διοίκηση Υπηρεσιών της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΟΠΑ βρίσκεται ξανά στην κορυφή του Eduniversal. Η Σχολή μας είναι σταθερά στην ελίτ για τα αντικείμενα που θεραπεύει. Το επίτευγμα αυτό είναι αναμφίβολα αποτέλεσμα της συστηματικής προσπάθειας που καταβάλλουμε για δεκαετίες”, δήλωσε ο Κοσμήτορας της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων και Διευθυντής του ΠΜΣ, καθηγητής Γεώργιος Σιώμκος.

“Σημαντική είναι και η συμβολή των ιδίων των αποφοίτων μας, που με την επαγγελματική τους πορεία αποδεικνύουν στην πράξη την υψηλή ποιότητα των σπουδών τους. Όλοι εμείς στη Διοίκηση Επιχειρήσεων είμαστε βαθιά υπερήφανοι για τη διεθνή αναγνώριση και έχουμε απόλυτη επίγνωση της ευθύνης που αυτή συνεπάγεται για το μέλλον. Η συνέχεια θα είναι τουλάχιστον αντάξια της ιστορίας μας, προκειμένου να προσφέρουμε στους τωρινούς και μελλοντικούς αποφοίτους μας ένα ισχυρό συγκριτικό πλεονέκτημα μέσα και έξω από τα σύνορα της Ελλάδας”, πρόσθεσε.

Το MSM πλέον προσφέρει 2 πολύ σημαντικές ειδικεύσεις σε υπερσύγχρονα γνωστικά αντικείμενα:
  • Customer Experience Management (1 από τα 4 σε όλη την Ευρώπη)
  • Management Consulting

Αξίζει να σημειωθεί το γεγονός ότι το ΠΜΣ στη Διοίκηση Υπηρεσιών, εδώ και 10 χρόνια, συνεργάζεται στενά με τα κορυφαία Πανεπιστήμια και Business Schools της Ευρώπης όπως το SDA Bocconi στο Μιλάνο, το Πολυτεχνείο ETH της Ζυρίχης καθώς επίσης και το International University of Monaco, το Roma Tre της Ρώμης και το Πανεπιστήμιο του Lugano, πραγματοποιώντας κάθε χρόνο Study Tours και διοργανώνοντας σεμινάρια σε εξειδικευμένους τομείς της Διοίκησης Υπηρεσιών.

Περισσότερα για το ΠΜΣ στη Διοίκηση Υπηρεσιών μπορείτε να βρείτε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

[ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ][stack]

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

[ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ][btop]

ΕΝΕΡΓΕΙΑ

[ΕΝΕΡΓΕΙΑ][grids]

TECHNEWS

[ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ][btop]