Η εταιρεία VECHRO γιόρτασε τα 70 χρόνια ζωής της και αποκάλυψε το νέο της λογότυπο

H ελληνική βιομηχανία χρωμάτων VECHRO, ηγέτιδα εταιρεία στα οικολογικά χρώματα στην Ελλάδα, την Τετάρτη 27 Ιουνίου στο ξενοδοχείο Intercontinental, γιόρτασε 70 χρόνια ζωής. Οι 400 παρευρισκόμενοι ήταν συνεργάτες της VECHRΟ στην Ελλάδα και το εξωτερικό, η Διοίκηση της Praktiker Hellas, εκπρόσωποι των μεγαλύτερων αλυσίδων χρωματοπωλείων στη χώρα, προμηθευτές αλλά και δημοσιογράφους.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τη συντονίστρια της βραδιάς κα Σία Κοσιώνη να προσκαλεί την πρόεδρο & διευθύνουσα σύμβουλο της VECHRO κα Κατερίνα Χατζηνικόλα – Δήμα, καθώς και τον αντιπρόεδρο και εμπορικό διευθυντή κ. Παναγιώτη Χατζηνικόλα να κάνουν μία αναδρομή στο παρελθόν της εταιρείας. Στη συνέχεια, προβλήθηκε στη γιγαντοοθόνη επετειακό βίντεο για τα 70 χρόνια της VECHRO επικεντρωμένο στις αξίες και τις επιτυχίες της.

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή που ακούστηκαν, από ηχογραφημένη συνένετευξη, τα λόγια του πρόσφατα εκλιπόντος προέδρου κ. Ιωάννη Χατζηνικόλα, προκαλώντας το θερμό χειροκρότημα του κοινου. Η Διοίκηση της VECHRO αναφέρθηκε και στο παρόν και στο μέλλον: στη σημερινή δυναμική της εταιρείας, ως η 3ης μεγαλύτερης βιομηχανίας χρωμάτων στην Ελλάδα, στον ηγετικό ρόλο που έχει ως η Νο1 εταιρεία στα οικολογικά χρώματα, στην ανάπτυξη των εξαγωγών της στις χώρες του εξωτερικού. Μέσα στη διετία 2018 - 2019 η εταιρεία έχει ήδη επιβεβαιώσει τη συμμετοχή της στις σημαντικότερες εκθέσεις οικοδομικών υλικών στην Ευρώπη και στη Μέση Ανατολή. Επιπρόσθετα, ενημερώθηκαν για το νέο επενδυτικό πρόγραμμα αξίας 2.000.000 € που ήδη υλοποιείται και αφορά στη βελτίωση των υποδομών και εγκαταστάσεων της εταιρείας. Τέλος, αναφέρθηκαν στο στόχο της εταιρείας, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση της κορυφής.

Από αριστερά προς τα δεξιά κ. Π. Χατζηνικόλας, αντιπρόεδρος και εμπορικός διευθυντής VECHRO, Αννα Δήμα, τμήμα marketing, κα. Κ. Χατζηνικόλα-Δήμα, πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος VECHRO, Σία Κοσιώνη, Π. Δήμας, controller VECHRO.

Ο κ. Μαγγίτσης (κορυφαίος Έλληνας ορειβάτης), ο οποίος αμέσως μετα έλαβε το λόγο, έδωσε το δικό του στίγμα σε ότι αφορά την επίπονη και μεθοδική προετοιμασία (σωματική και ψυχική) που απαιτείται για την επίτευξη ενός στόχου. Έκλεισε την ομιλία του αναφέροντας πως για να κατακτήσει κάποιος την κορυφή απαιτείται να έχει όραμα, πίστη στις ικανότητες του και αφοσίωση στο στόχο, στοιχεία που η VECHRO επίσης διαθέτει.

Από αριστερά προς τα δεξιά Μ. Ορφανός marketing manager VECHRO, Άννα Δήμα τμήμα marketing.

Αμέσως μετά, ακολούθησε ένα εντυπωσιακό laser show που ολοκληρώθηκε με την εμφάνιση του νέου λογοτύπου της VECHRO. Στην σκηνή ανέβηκαν από το τμήμα marketing η κα Αννα Δήμα και ο κ. Μιχάλης Ορφανός και παρουσίασαν για πρώτη φορά στο κοινό, το νέο λογοτυπο της εταιρείας, επεξηγώντας παράλληλα τις βασικές αρχές (σχήμα και χρώμα), καθώς και τη φιλοσοφία που το διέπουν. Η επιλογή του νέου λογοτύπου της VECHRO, ένα πινέλο - λουλούδι, προκύπτει ως φυσικό επακόλουθο της «πράσινης» φιλοσοφίας, την οποία η εταιρεία πρώτη στην Ελλάδα υιοθέτησε από τις αρχές του 2000.




Πιο συγκεκριμένα, η έρευνα και η ανάπτυξη ολοκληρωμένων πιστοποιημένων οικολογικών προϊόντων βρίσκεται στην καρδιά της φιλοσοφίας της VECHRO από το 2003, καθώς κινητήρια δύναμη και όραμα της εταιρίας είναι η δημιουργία καινοτόμων προϊόντων υψηλών προδιαγραφών, που σέβονται τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Στόχος της VECHRO είναι το νέο της λογότυπο, ένα πινέλο - λουλούδι, σύμβολο δημιουργίας και αλλαγής ενός χώρου, να αποτελέσει ταυτόχρονα και σύμβολο αλλαγής του τρόπου σκέψης -οικολογικά και υπεύθυνα- των συνεργατών και των καταναλωτών που την εμπιστεύονται.

Η βραδιά συνεχίστηκε έως τις πρώτες πρωινές ώρες υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής με πολύ χορό, κέφι και χαμόγελα.


Πηγή: ktirio.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία επιχειρηματικά και επενδυτικά νέα