Spaces: Εγκαινίασε το νέο επιχειρηματικό της κέντρο στο Μαρούσι

«Ψήφο» εμπιστοσύνης στην ελληνική επιχειρηματικότητα δίνει η Ολλανδική εταιρεία συνεργατικών χώρων Spaces, η οποία φιλοδοξεί να φέρει την καινοτομία στον τρόπο εργασίας στη χώρα μας. Με παρουσία σε 25 χώρες σε όλο τον κόσμο, η Spaces έκανε δυναμική είσοδο και στην Αθήνα εγκαινιάζοντας χθες το νέο επιχειρηματικό της κέντρο στο Μαρούσι, το οποίο αποτελεί τη δεύτερη μεγάλη επένδυσή της στην ελληνική αγορά, ενώ το πλάνο της εταιρείας περιλαμβάνει την επέκτασή της μέσα στην επόμενη διετία σε πολλές ακόμα πόλεις της Ελλάδας.

Στην έναρξη της τελετής των εγκαινίων ο CEO της Regus για 19 χώρες κ. Χρήστος Μισαηλίδης ανέφερε ότι «μέσα στα επόμενα τρία χρόνια φιλοδοξία μας είναι να δημιουργήσουμε 7.000 επιχειρηματικά κέντρα παγκοσμίως». Αναφερόμενος, στο πλάνο επέκτασης της εταιρείας στην ελληνική αγορά, επεσήμανε ότι «ο στόχος για την Ελλάδα είναι να δημιουργήσουμε μέσα στην επόμενη διετία συνολικά 15 κέντρα». Ο ίδιος εξέφρασε την χαρά του που η χώρα μας συμβάλλει και αυτή στον υψηλό ρυθμό ανάπτυξης της εταιρείας, ενώ εστίασε στην ιδιαιτερότητα των επιχειρηματικών κέντρων και στον τρόπο που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τους εργαζομένους.

Από την πλευρά της η Γενική Διευθύντρια της Regus για την Ελλάδα κ. Κατερίνα Μάνου σε δηλώσεις της στο businessnews.gr τόνισε πώς «η θερμή υποδοχή των co- working spaces φανερώνει ότι είναι κάτι που έλειπε από την Ελλάδα, δεδομένου ότι αλλάζει ο τρόπος που εργαζόμαστε και το παραδοσιακό γραφείο αποτελεί παρελθόν» και πρόσθεσε ότι «ζούμε σε μία εποχή στην οποία είναι αναγκαίες οι συνέργειες και οι χώροι που ευνοούν τη συνεργασία και εμπνέουν την ανάπτυξη καινοτόμων ιδεών». Η κ. Μάνου υπογράμμισε ότι το γ΄τρίμηνο του 2018 η εταιρεία θα επεκταθεί στην αγορά της Θεσσαλονίκης εγκαινιάζοντας ένα ακόμη επιχειρηματικό κέντρο, ενώ ήδη έχει δρομολογηθεί η δημιουργία αντίστοιχων χώρων στο Ηράκλειο της Κρήτης και την Πάτρα. Σύμφωνα με την Γενική Διευθύντρια της Regus για την Ελλάδα, η εταιρεία φιλοδοξεί να επεκταθεί και σε μεγάλα αεροδρόμια στην Ελλάδα.

Το νέο επιχειρηματικό κέντρο στο Μαρούσι, το οποίο βρίσκεται στο Green Plaza (Αγ. Κωνσταντίνου και Κηφισίας) εκτείνεται σε 2.000 τ.μ, εκ των οποίων τα 500 τ.μ είναι το business club με ειδικά διαμορφωμένους χώρους συνάντησης και συνεργατικής εργασίας. Πρόκειται για ένα σύγχρονο κτίριο, οι προδιαγραφές του οποίου συμβαδίζουν με τις τελευταίες τάσεις στον σχεδιασμό επαγγελματικών χώρων, ενώ αυτό που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση από την πρώτη επίσκεψη είναι η άνεση που προσφέρει ώστε ο εργαζόμενος να μπορεί να είναι παραγωγικός. Να σημειωθεί, ότι το πρώτο επιχειρηματικό κέντρο που άνοιξε η Spaces στην Αθήνα βρίσκεται στην Στοά Τουρνικιώτη στην Ερμού 56, καλύπτοντας μία επιφάνεια 2.000 τ.μ. Επίσης, η Ολλανδική εταιρεία SPACES ανήκει στην IWG μητρική εταιρεία της Regus.

Γράφει η Μαρία Γκουρτσιλίδου
businessnews.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία επιχειρηματικά και επενδυτικά νέα