ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ERGON ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ

[ERGONCON][slideshow]

R.E.D.S.: Φθινόπωρο του 2019 έτοιμη η επέκταση των €25 εκατ. στο Smart Park

Δεσμευτικούς όρους μίσθωσης για πάνω από το 50% του νέου κτιρίου που αφορά την επέκταση του Smart Park έχει ήδη υπογράψει η διοίκηση της R.E.D.S..

Πρόκειται για το έργο συνολικού ύψους 25 εκατ. ευρώ, για το οποίο έχει ήδη εκδοθεί η οικοδομική άδεια και αφορά την επόμενη φάση του project από τη θυγατρική του ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ, για την επέκταση κατά 15.500 τ.μ. του εμπορικού πάρκου στα Σπάτα. Η επένδυση ξεκινά άμεσα, μετά και τις εξελίξεις στη διοικητική δομή του ομίλου τκαι προβλέπεται να ολοκληρωθεί έως το φθινόπωρο του 2019 σε ένα χρόνο από σήμερα. Το έργο θα χρηματοδοτηθεί μέσα από δανειακά κεφάλαια και για τον σκοπό αυτό ήδη έχουν πραγματοποιηθεί επαφές με τις τράπεζες.

Σημειωτέον ότι οι επιδόσεις του εμπορικού πάρκου, όπου έχουν προστεθεί το τελευταίο διάστημα και άλλα καταστήματα συνολικής επιφάνειας άνω των 800 τ.μ. και είναι αυτή την στιγμή πλήρως μισθωμένο, είναι ανοδικές, αν ληφθεί υπόψη ότι για τους πρώτους πέντε μήνες του 2018, η επισκεψιμότητα έχει σημειώσει αύξηση κατά 24% σε σύγκριση με πέρυσι και ο τζίρος των καταστημάτων κατά 40%.

Την ίδια στιγμή, η διοίκηση της R.E.D.S. βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τις τράπεζες για την αναδιάρθρωσή του ομολογιακού δανείου ύψους 7,1 εκατ. ευρώ και τη μετάθεση της αποπληρωμής σε περίοδο πενταετίας και η σχετική συμφωνία αναμένεται να υπογραφεί, εκτός απροόπτου, την ερχόμενη εβδομάδα.

Επιπλέον, στην τελική ευθεία για το μεγάλο έργο των 220 εκατ. ευρώ στην Κάντζα και το Cambas Project που θα περιλαμβάνει από γραφειακούς και πολιτιστικούς χώρους μέχρι καταστήματα και ξενοδοχείο βρίσκονται οι εγκρίσεις για το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος για την πολεοδόμηση της έκτασης των 315 στρεμμάτων και μάλιστα αναμένονται περαιτέρω εξελίξεις εντός των επομένων ημερών.

Πηγή: newmoney.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία επιχειρηματικά και επενδυτικά νέα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

[ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ][stack]

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

[ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ][btop]

ΕΝΕΡΓΕΙΑ

[ΕΝΕΡΓΕΙΑ][grids]

TECHNEWS

[ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ][btop]