Πώς η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα υποστηρίξει τις Γυναίκες στο Επιχειρείν

Ξεκίνησε η Πανελλήνια Διαβούλευση, μία πρωτοβουλία του Γιώργου Πατούλη, Προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας και Δημάρχου Αμαρουσίου.
 
Η Πανελλήνια Διαβούλευση «Πώς η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα υποστηρίξει τις Γυναίκες στο Επιχειρείν» περιλαμβάνει τους εξής άξονες:
 
Α. Συναντήσεις σε όλη την Ελλάδα με συμμετοχή των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των Φορέων Επιχειρηματικότητας καθώς και των τοπικών συλλογικοτήτων, όπου οι συμμετέχοντες θα διατυπώσουν τη θέση τους και θα προτείνουν συγκεκριμένες λύσεις- σχέδια για το άμεσο μέλλον, που μπορεί να υλοποιηθούν από τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης με σκοπό την υποστήριξη και ενδυνάμωση των γυναικών στο σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον.
 
Β. Εφαρμογή προγραμμάτων εκπαίδευσης ή άλλων προτεινόμενων δράσεων σε γυναίκες τοπικών κοινωνιών, στο πλαίσιο της Εταιρικής Υπευθυνότητας των επιχειρήσεων.
 
 
Η ηλεκτρονική αυτή διαβούλευση διεξάγεται μέσα από το epixeiro.gr, για το ευρύ κοινό έως τις 30 Νοεμβρίου 2018.
 
Παράλληλα έχει συγκροτηθεί η Επιτροπή Επεξεργασίας των προτάσεων από τις εκπροσώπους των πανελληνίων φορέων Γυναικείας Επιχειρηματικότητας για την επιλογή και προώθηση της εφαρμογή τους.
 
Γράψε κι εσύ συγκεκριμένες προτάσεις...
 
...που μπορούν να βοηθήσουν τη γυναίκα εργαζόμενη, επιχειρηματία, startupper, ελεύθερη επαγγελματία, αυτοαπασχολούμενη, μακροχρόνια, ή μη, άνεργη.
 
...που μπορούν να βοηθήσουν και σένα να γίνεις πιο δυνατή και να κάνεις το επόμενο βήμα!
 
 
Υπόβαλε εδώ την πρότασή σου!


Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία επιχειρηματικά και επενδυτικά νέα