Οκτώ ενδιαφερόμενοι για τις πρόδρομες εργασίες της γραμμής 4 του μετρό της Αθήνας

Οκτώ εταιρείες εκδήλωσαν ενδιαφέρον για τον διαγωνισμό της Αττικό Μετρό που αφορά στις πρόδρομες εργασίες της γραμμής 4 του μετρό από Βείκου έως Γαλάτσι, συνολικού ύψους 39 εκ. ευρώ. Για το έργο, έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον οι εταιρείες "ΕΡΕΤΒΟ", ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ, ΘΕΜΕΛΗ, ΤΕΡΝΑ, J&P-ΑΒΑΞ, «P. & C. DEVELOPMENT S.A.», ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ – ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ και η ΙΝΤΡΑΚΟΜ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ.

Για το έργο, έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον οι εταιρείες "ΕΡΕΤΒΟ", ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ, ΘΕΜΕΛΗ, ΤΕΡΝΑ, J&P-ΑΒΑΞ, «P. & C. DEVELOPMENT S.A.», ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ – ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ και η ΙΝΤΡΑΚΟΜ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ. Ο διαγωνισμός αφορά στην ανάθεση με συμφωνία πλαίσιο της σύμβασης κατασκευής του έργου με τίτλο: ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΕΙΣ ΔΙΚΤΥΩΝ ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ Α' ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ 4 «ΑΛΣΟΣ ΒΕΪΚΟΥ – ΓΟΥΔΗ» ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, και περαιτέρω στη σύναψη με τον επιλεγέντα ανάδοχο των επιμέρους συμβάσεων εκπόνησης των απαιτούμενων μελετών και εργασιών.

Αντικείμενο της σύμβασης είναι η μελέτη και η εκπόνηση των μετατοπίσεων των δικτύων κοινής ωφέλειας, των αρχαιολογικών εργασιών, των κυκλοφοριακών παρακάμψεων και λοιπών απαιτούμενων εργασιών στους χώρους του Έργου της Γραμμής 4, του Μετρό Αθήνας, σύμφωνα με τα τεύχη του Διαγωνισμού.

Ο Συνολικός Προϋπολογισμός του Έργου ανέρχεται σε 39.000.000 ευρώ χωρίς Φ.Π.Α.

ered.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία επιχειρηματικά και επενδυτικά νέα