ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ERGON ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ

[ERGONCON][slideshow]

ΟΑΕΔ: Προγράμματα για νέους και αυτοαπασχολούμενους προανήγγειλε η Μαρία Καραμεσίνη

Νέα προγράμματα για νέους και αυτοαπασχολούμενους προανήγγειλε η διοικήτρια του ΟΑΕΔ Μαρία Καραμεσίνη κατά την επίσκεψή της στα γραφεία του Οργανισμού στον Βόλο.

Με αυτά τα προγράμματα, είπε, θα ανακουφιστούν όσοι βρίσκονται αντιμέτωποι με την ανεργία, προσθέτοντας ότι στη Μαγνησία το ποσοστό των ανέργων το 2017 ήταν 25,9%, ποσοστό πολύ υψηλό, όπως τόνισε.

Η κυρία Καραμεσίνη ανέφερε ότι ο ΟΑΕΔ θα παρουσιάσει πολύ σύντομα προγράμματα για νέους και νέες ηλικίας μεταξύ 18 και 29 ετών, που θα αφορούν 10.000 προσλήψεις πανελλαδικά - τόσο στον ιδιωτικό, όσο και στον κοινωνικό οικονομικό τομέα - αλλά και νέα προγράμματα για τους αυτοαπασχολούμενους, που θα επιχορηγηθούν για να ξεκινήσουν νέα δική τους επιχείρηση.

Σύμφωνα με την διοικήτρια του ΟΑΕΔ, το πρόγραμμα για τους νέους αυτοαπασχολούμενους επιχειρηματίες αφορά 5.000 επιχορηγήσεις και είναι θέμα χρόνου η υπογραφή της σχετικής Κοινής Υπουργικής Απόφασης.enikonomia.grΕγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία επιχειρηματικά και επενδυτικά νέα


                                                                  

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

[ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ][stack]

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

[ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ][btop]

ΕΝΕΡΓΕΙΑ

[ΕΝΕΡΓΕΙΑ][grids]

TECHNEWS

[ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ][btop]