Oι 10 χώρες με τα οικονομικότερα all-inclusive πακέτα διακοπών

Oι 10 χώρες με τα οικονομικότερα all-inclusive πακέτα διακοπών - Κεντρική Εικόνα/VideoΔεν υπάρχει τίποτα πιο ξένοιαστο από το να έχεις μία ολόκληρη εβδομάδα που το μόνο που θα σε απασχολεί καθημερινά να είναι τι φαγητό να επιλέξεις στο εστιατόριο και σε ποια πισίνα θα βρέξεις τα πόδια σου. Μάλιστα, για τους βρετανούς τουρίστες τα πακέτα διακοπών all-inclusive, είναι φέτος 13% φθηνότερα σε σχέση με πέρυσι και σύμφωνα με το TravelSupermarket, ένα website που κάνει σύγκριση τιμών σε τουριστικά πακέτα. Η τιμή στα 10 οικονομικότερα πακέτα από την 1η Μαΐου μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου είναι: 

Κροατία 655 ευρώ 

Οι επτά διανυκτερεύσεις στο Ντουμπρόβνικ έχουν πέσει 5% σε σχέση με πέρυσι και η τιμής τους διαμορφώνεται στα 655. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται αεροπορικά εισιτήρια, μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο και πλήρης διατροφή. 


Κύπρος 690 ευρώ

Οι τιμές στην Κύπρο έχουν πέσει 12% από πέρυσι και οι Βρετανοί θα έχουν τη χαρά να απολαύσουν ακόμη πιο οικονομικές διακοπές. Μάλιστα, σε κάποιες περιπτώσεις με οικονομικότερα ξενοδοχεία, οι τιμή φτάνει στα 434 ευρώ το άτομο. 


Πορτογαλία 690 ευρώ 

Η τιμή αυτή είναι επίσης η υψηλότερη. Αν πετάξει κάποιος από το οικονομικότερο αεροδρόμιο του Λονδίνου, η τιμή πέφτει στα 316 ευρώ το άτομα για 7 ημέρες! 


Αίγυπτος 601 ευρώ 

Αν είστε λάτρης του λίβα, μπορείτε να μείνετε 7 ημέρες στη Χουργκάντα της Αιγύπτου και μάλιστα σε ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων στην Ερυθρά Θάλασσα. 


Ελλάδα 600 ευρώ

Με 600 ευρώ οι Βρετανοί πετούν για Κρήτη, προσγειώνονται στα Μάλια, τρώνε, πίνουν και κοιμούνται για 7 ημέρες. Οι τιμές έχουν πέσει 13% από πέρυσι. Αν κάποιος αποφασίσει να μείνει στο Σιδάρι της Κέρκυρας, η τιμή για 7 διανυκτερεύσεις είναι 290 ευρώ!



Ισπανία 589 ευρώ

Η Ισπανία μπορεί να είναι μία προφανής και αγαπημένη επιλογή για τους Βρετανούς, δεν παύουν όμως να τη θεωρούν «ακριβή», αφού γεωγραφικά βρίσκεται αρκετά κοντά στη χώρα τους και οι τιμές είναι σχεδόν ίδιες με αυτές της Ελλάδας. Επίσης, οι ελληνικές παραλίες είναι μακράν καλύτερες από αυτές της Ισπανίας. 


Μάλτα 560 ευρώ

Αυτή η τόσο μικρή χώρα, με μόνο μία επίσης μικρή παραλία, έχει τραβήξει τα βλέμματα πολλών τουριστών τα τελευταία χρόνια. Όμορφη, αλλά μόνο για δύο ημέρες... 


Μαρόκο 545 ευρώ

Η πιο οικονομική πόλη του Μαρόκου για διακοπές είναι το Αγκαδίρ, και βρίσκεται στα παράλια του κεντρικού Μαρόκου. Παραλίες, γήπεδα γκολφ και πολυτελή ξενοδοχεία συμπεριλαμβάνονται στο ταξιδιωτικό πακέτο. 


Τουρκία 537 ευρώ

Η δεύτερη φθηνότερη πόλη το 2018 για all-inclusive διακοπές είναι η Τουρκία, η οποία διαθέτει υπερπολυτελή Resorts σε καταπληκτικές τιμές. Αλικαρνασσός, Μαρμαράς και άλλα παραλιακά μέρη προσφέρουν ιδιαίτερες διακοπές στους βρετανούς τουρίστες. 


Βουλγαρία 531 ευρώ

Η Βουλγαρία προσφέρει τα οικονομικότερα πακέτα προπληρωμένων διακοπών για το 2018. στις ακτές της Μαύρης Θάλασσα στη Βάρνα, τετράστερα ξενοδοχεία με καταπληκτικό φαγητό, περιμένουν του επισκέπτες για χαλάρωση και μαύρισμα. 




insider.gr


Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία επιχειρηματικά και επενδυτικά νέα