Αlfa: Κάνει δυναμική είσοδο στην αγορά των σνακ

Δυναμική είσοδο στην αγορά των σνακ πραγματοποιεί η alfa με τα "Pitatakia", ένα σνακ διατροφικής αξίας. Σύμφωνα με την εταιρεία τα "Pitatakia" ζυμώνονται με ελαιόλαδο και ψήνονται στο φούρνο. Δεν είναι τηγανισμένα, δεν περιέχουν συντηρητικά και τρανς λιπαρά και διατίθενται σε 4 γεύσεις: φυσική, ρίγανη, κανέλα – ζάχαρη και πίτσα.

Φτιαγμένα από το υπέροχο φύλλο της alfa, «φρεσκοφουρνισμένο» και ιδιαίτερα τραγανό, κυκλοφορούν σε συσκευασίες των 100 γραμμαρίων.

Σύμφωνα με την alfa, τα Pitatakia διανέμονται πανελλαδικά στις αλυσίδες Super Market, όσο και στην μικρή Λιανική, περίπτερα και μίνι μάρκετ μέσω στρατηγικής συνεργασίας με την εταιρεία ΑΤΛΑΝΤΑ. Ήδη το ποσοστό κάλυψης στην επικράτεια ξεπερνά το 70% των στοχευόμενων σημείων πώλησης και σύντομα αναμένεται η πλήρης κάλυψη της ελληνικής αγοράς.

Σχετικά με την εταιρεία

Η ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Δ. ΚΟΥΚΟΥΤΑΡΗΣ Α.Ε.Β.Ε. "alfa" δραστηριοποιείται στη βιομηχανία παραγωγής καταψυγμένων προϊόντων ζύμης για περισσότερα από 50 χρόνια. Διαθέτοντας ένα διευρυμένο πορτφόλιο προϊόντων λιανικής και εστίασης, η εταιρεία κατέχει ηγετική θέση στην ελληνική αγορά τροφίμων, με 50 περιφερειακούς διανομείς και 11.000 σημεία πώλησης. Η "alfa" ακολουθεί τα πλέον αυστηρά, διεθνή πρότυπα Ποιότητας και Ασφάλειας (ISO: 9001-2008, HACCP, IFS, BRC) και δηλώνει πως χρησιμοποιεί πρώτες ύλες ελληνικής προέλευσης και υψηλής διατροφικής αξίας.



newmoney.gr



Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία επιχειρηματικά και επενδυτικά νέα