Συνέδριο Hotel Tech 2018 "Smart Hotel.Meet the future of tourism στις 8 Φεβρουαρίου στην Αθήνα

Στη διοργάνωση του 2017, το Hotel Tech, ανέδειξε τις νέες τεχνολογίες ως τον βασικό καταλύτη αναβάθμισης των υπηρεσιών που προσφέρουν οι ξενοδοχειακές μονάδες και κατ’ επέκταση ενίσχυσης της ανάπτυξης και ανταγωνιστικότητας του συγκεκριμένου κλάδου.

Η 2η διοργάνωση του Συνεδρίου Hotel Tech από την Smart Press – που θα πραγματοποιηθεί στις 8 Φεβρουαρίου 2018 στην Αθήνα στο ξενοδοχείο Wyndham Grand – θα προβάλει την αναγκαιότητα υιοθέτησης σύγχρονων τεχνολογικών τάσεων στα ξενοδοχεία, με βλέμμα προς το μέλλον του τουρισμού και κεντρικό πυρήνα το “Smart Hotel”.Στο συνέδριο αναμένεται να συμμετέχουν σημαντικά στελέχη του ξενοδοχειακού κλάδου, αλλά και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην υλοποίηση τεχνολογικών έργων στις ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις.

Η τεχνολογική επανάσταση επιφέρει και την επανάσταση στο τουρισμό, μετουσιώνοντας σε πράξη το “Έξυπνο Ξενοδοχείο”. Στόχος είναι η βελτίωση της εμπειρίας των πελατών των μονάδων φιλοξενίας, σε όλα τα επίπεδα, με φιλικές πρακτικές προς το περιβάλλον, με λύσεις και υπηρεσίες που θα ενισχύσουν την επιχειρηματικότητα στον ξενοδοχειακό κλάδο και θα προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερη δυναμική στον Ελληνικό τουρισμό.

Οι ομιλητές του 2ου Hotel Tech, οι θεσμικοί φορείς και οι εταιρίες που θα διαμορφώσουν το περιεχόμενο του συνεδρίου, θα προωθήσουν το μήνυμα αξιοποίησης των έξυπνων τεχνολογιών στις τουριστικές υποδομές, ενώ οι συμμετέχοντες επισκέπτες θα αποτελέσουν τους κοινωνούς του μηνύματος αυτού στην αγορά του τουριστικού κλάδου.

Το περιεχόμενο του συνεδρίου θα ακολουθήσει 6 θεματικά αντικείμενα :Business IT, Communication, Online Reservation & Digital Marketing, Energy, TV & Entertainment, Security & Safety.


Που απευθύνεται

Το Hotel Tech απευθύνεται σε Στελέχη Ξενοδοχειακών μονάδων (Ξενοδόχους, Διευθυντικά Στελέχη Ξενοδοχειακών μονάδων, Υπεύθυνους Εγκαταστάσεων και Προμηθειών, Διευθυντές Ασφάλειας, Υπεύθυνους τμημάτων ΙCΤ & Μηχανοργάνωσης, Digital Managers, Υπεύθυνους Ηλεκτρομηχανολογικών Έργων, Συμβούλους, Μηχανικούς, Αρχιτέκτονες, Κατασκευαστές, Υπεργολάβους, Επαγγελματίες του Τουρισμού, κ.ά.) που λαμβάνουν μέρος στις σημαντικές αποφάσεις για την επιλογή και διαχείριση των τεχνολογικών υποδομών στις ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις.

Επίσης, απευθύνεται σε τεχνικές εταιρίες, υπεργολάβους, κατασκευαστές, Integrators και εν γένει επιχειρήσεις και επαγγελματίες παροχής υπηρεσιών και εμπορίας εξοπλισμού τηλεπικοινωνιών, πληροφορικής, ενέργειας, ασφάλειας και τηλεόρασης που αναλαμβάνουν την υλοποίηση τεχνολογικών έργων σε ξενοδοχεία και επιχειρήσεις του τουριστικού κλάδου.

Εκθεσιακός τομέας συνεδρίου, Networking & Workshops

Στον ειδικά διαμορφωμένο εκθεσιακό χώρο του συνεδρίου, οι εταιρίες – χορηγοί, θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τους επισκέπτες προκειμένου να τους ενημερώσουν για τις δραστηριότητες τους, τις λύσεις και τις υπηρεσίες που προσφέρουν και να συζητήσουν μαζί τους προοπτικές συνεργασίας.

Το networking είναι σημαντική παράμετρος επιτυχίας του HotelTech για αυτό και από την πλευρά της οργάνωσης του συνεδρίου προσφέρονται δυνατότητες δημιουργίας επαγγελματικών συναντήσεων, καθώς και ευκαιρία για παράλληλες δράσεις των χορηγών όπως διαγωνισμοί, special promotion activities.

Επίσης, υπάρχει δυνατότητα διοργάνωσης Workshops κατά τη διάρκεια των οποίων, οι εταιρίες χορηγοί μπορούν να εμβαθύνουν στο περιεχόμενο των παρουσιάσεων και να αναλύσουν πρακτικά ζητήματα που αφορούν τις τεχνολογίες και τις λύσεις που προσφέρουν.

Η συμμετοχή των επισκεπτών στο συνέδριο είναι δωρεάν.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το επίσημο διαδικτυακό τόπο του συνεδρίου: 


Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία επιχειρηματικά και επενδυτικά νέα