ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ERGON ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ

[ERGONCON][slideshow]

EBRD: Δάνειο 6 εκατ. ευρώ στην ελληνική εταιρία PeopleCert

Το δανεισμό της ελληνικής εταιρίας PeopleCert, που ειδικεύεται στις παγκόσμιες πιστοποιήσεις, με 6 εκατ. ευρώ, αποφάσισε η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD). Τα κεφάλαια θα διατεθούν για την επέκταση και περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρίας.

Η PeopleCert είναι παγκόσμιος ηγέτης στον χώρο των επαγγελματικών πιστοποιήσεων και διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο εξετάσεων σε 180 χώρες και σε 25 διαφορετικές γλώσσες. Το δάνειο των 6 εκατ. ευρώ, θα δώσει τη δυνατότητα στην PeopleCert, να διευρύνει ακόμη περισσότερο το δίκτυό της σε περισσότερες χώρες.

Ο Γιώργος Γιαννέτσος, Επικεφαλής Οικονομικών της PeopleCert, ανέφερε: "Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι και περήφανοι για την χρηματοδότηση από την EBRD. Αυτό το δάνειο σημαίνει πως ένας διεθνής οργανισμός, όχι μόνο αναγνωρίζει την αξία της PeopleCert αλλά και πως θέλει να συμμετάσχει οικονομικά στην ανάπτυξή της και να μας βοηθήσει να πετύχουμε τους επόμενους στόχους μας. Η EBRD, θα παίξει σημαντικό ρόλο στο μακροπρόθεσμο σχέδιο ανάπτυξής μας". 

Ο Dirk Werner, Διευθυντής στον τομέα Ενημερωτικών και Επικοινωνιακών Τεχνολογιών της EBRD, ανέφερε: "Είμαστε πολύ ευτυχείς με την έναρξη αυτής της συνεργασίας, που αναμένεται να ωθήσει ακόμη περισσότερο την ήδη προηγμένη τεχνολογική δομή της PeopleCert και να την βοηθήσει να εισχωρήσει σε νέες αγορές. Είναι απαραίτητο να ξεχωρίζουμε τα ταλέντα και να στηρίζουμε τις τεχνολογικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα". 

Να σημειωθεί πως η EBRD, άρχισε να επενδύει στην Ελλάδα από το 2015 προκειμένου να την στηρίξει στην προσπάθειά της για οικονομική ανάκαμψη. Από την αρχή της δράσης της στη χώρα μας, η Τράπεζα έχει επενδύσει πάνω από €1.45 δις σε σχεδόν 30 project σε όλη την Ελλάδα.businessnews.grΕγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία επιχειρηματικά και επενδυτικά νέα


                                                                  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

[ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ][stack]

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

[ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ][btop]

ΕΝΕΡΓΕΙΑ

[ΕΝΕΡΓΕΙΑ][grids]

TECHNEWS

[ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ][btop]