Τα ξενοδοχεία αναθεωρούν την πολιτική τους για τη σήμανση “Do Not Disturb”

Η Hilton μαζί με άλλα ξενοδοχεία ξανασκέφτεται τη σήμανση “Do Not Disturb” – «Μην ενοχλείτε». Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τη νέα πολιτική της εταιρείας, ένα μέλος της ομάδας ειδοποιεί έναν υπεύθυνο ασφαλείας, εάν η σήμανση «Μην ενοχλείτε» έχει τοποθετηθεί σε μια πόρτα δωματίου για περισσότερες από 24 συνεχόμενες ώρες.

Στο παρελθόν, η εταιρεία επέτρεπε να περάσουν πολλές ημέρες πριν ένας υπάλληλος εισέλθει σε ένα δωμάτιο. Η αναθεώρηση της πολιτικής προέκυψε μετά το συμβάν στο Λας Βέγκας, όπου σκοπευτής χρησιμοποίησε ένα δωμάτιο στο θέρετρο Mandalay Bay, για να πυροβολήσει στο πλήθος μίας συναυλίας, σκοτώνοντας πάνω από 50 και τραυματίζοντας πάνω από 500. Ωστόσο, ο εκπρόσωπος του Hilton, Nigel Glennie, αρνήθηκε να συνδέσει την αλλαγή με αυτό ή οποιοδήποτε άλλο συγκεκριμένο γεγονός.

Άλλες ξενοδοχειακές εταιρείες έχουν επίσης αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο χειρίζονται τα «Μην ενοχλείτε». Τα τέσσερα ξενοδοχεία του Walt Disney World στο Ορλάντο – the Polynesian Village Resort, the Grand Floridian Resort & Spa, the Contemporary Resort, the adjoining Bay Lake Tower- έχουν αντικαταστήσει τα σήματα «Μην ενοχλείτε» με τα σήματα «Room Occupied» – «Απασχολημένο Δωμάτιο». Το προσωπικό θα έχει τη δυνατότητα να εισέλθει στην αίθουσα, ακόμη και αν το σήμα είναι στην πόρτα, αλλά πρέπει να χτυπήσει πριν μπει και να ενημερώσει ότι θα μπει. Η Disney μάλιστα ενημερώνει τους επισκέπτες της για τη νέα της πολιτική, όταν φτάσουν στο ξενοδοχείο.



hotelmag.gr


Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία επιχειρηματικά και επενδυτικά νέα