ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ERGON ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ

[ERGONCON][slideshow]

Ντεμπούτο τον Ιούλιο του 2018 για το νέο εγχείρημα της Thomas Cook στην Κω

Της Στεφανίας Σούκη

Ψήφο εμπιστοσύνης στον προορισμό της Κω δίνει ο όμιλος της Thomas Cook και σκοπεύει να φέρει στο νησί περισσότερους Βορειοευρωπαίους τουρίστες.

Ο λόγος για το νέο Sunprime Pearl Beach το οποίο πρόκειται να ανοίξει στο Μαρμάρι της Κω τον Ιούλιο του 2018, μέσω του Ving Group (του βραχίονα της Thomas Cook της Βόρειας Ευρώπης σε Σουηδία και Νορβηγία) και θα απευθύνεται σε ενήλικες πελάτες οι οποίοι προτιμούν να ταξιδεύουν χωρίς παιδιά. Ο όμιλος θεωρεί τη χώρα μας, μαζί με την Κύπρο, τους μεγάλους νικητές για τη σεζόν του 2018 με βάση τις προκρατήσεις από τους πελάτες του στη Βόρεια Ευρώπη, εξ' ου άλλωστε και τον χειμώνα του 2018 πρόκειται να ανοίξει και το Sunprime Protaras στην Κύπρο.

Όσον αφορά το Sunprime Pearl Beach είναι το πρώτο ξενοδοχείο Sunprime στην Κω και το όγδοο της γκάμας Vings. «Όταν ανοίξαμε το πρώτο ξενοδοχείο Sunprime πριν από μία δεκαετία περίπου είχε άμεσα επιτυχία κι έκτοτε συνεχίσαμε να αναπτύσσουμε την ιδέα και να επεκτείνουμε την γκάμα των ξενοδοχείων μας που απευθύνονται σε ενήλικες, οι οποίοι ταξιδεύουν χωρίς παιδιά», αναφέρουν οι επιτελείς του ομίλου που ήδη λειτουργεί δύο δημοφιλή ξενοδοχεία Sunprime στην Ελλάδα, σε Κρήτη και Ρόδο. Το νέο Sunprime στην Ελλάδα, στο νησί της Κω, βρίσκεται σε κοντινή απόσταση στο επίσης καινούριο ξενοδοχείο του ομίλου, το Casa Cook Κos, το οποίο επίσης παρουσιάζει υψηλές επιδόσεις, από τους πρώτους μήνες λειτουργίας του το καλοκαίρι του 2017. Σημειώνεται εδώ ότι το πρώτο Casa Cook στη χώρα μας λειτούργησε στη Ρόδο το 2016, ενώ ένα τρίτο έχει δρομολογηθεί ήδη για την περιοχή της Κρήτης και των Χανίων επιβεβαιώνοντας τη θετική πορεία του νέου lifestyle brand του ομίλου.


Οσον αφορά ειδικά το νέο Sunprime Pearl Βeach, όπως αναφέρεται, βρίσκεται σε μια από τις καλύτερες παραλίες της Κω, την αμμώδη παραλία του Μαρμαρίου, διαθέτει 96 δωμάτια (τα περισσότερα με πρόσβαση στην πισίνα ή σε μπαλκόνι με ιδιωτικό τζακούζι) με μοντέρνα διακόσμηση και είναι χτισμένο σε δύο ορόφους.


Ο όμιλος της Τhomas Cook έχει προαναγγείλει ήδη από το τέλος του περασμένου φθινοπώρου τα φιλόδοξα σχέδιά επέκτασής του στην ελληνική αγορά, διαβλέποντας ισχυρούς ρυθμούς ανάπτυξης (και) για τη σεζόν του 2018. Στα νέα ξενοδοχεία του ομίλου για το νέο έτος, πέραν του Sunprime Beach Hotel είναι ακόμη δύο ξενοδοχεία κάτω από το brand της Smartline στην Κρήτη (396 δωματίων και 250 δωματίων), ενώ προσθέτει αποκλειστικά και το Smartline Mediterranean στην παραλία Πιερίας.


Στις αγορές της Βόρειας Ευρώπης, το Ving Group καταγράφει διψήφια ποσοστά στις κρατήσεις για τη χώρα μας το 2018, με νούμερα κοντά στο 20% , ενώ στην ευρύτερη περιοχή μας με θετικό πρόσημο κινούνται επίσης η Τουρκία και το Μαυροβούνιο. Ο όμιλος Ving, μέλος του διεθνούς ταξιδιωτικού ομίλου Thomas Cook Group plc, εισηγμένου στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου, είναι ο μεγαλύτερος ταξιδιωτικός πράκτορας της Σουηδίας προσφέροντας ταξίδια σε περισσότερους από 400 προορισμούς σε περισσότερες από 50 χώρες.newmoney.grΕγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία επιχειρηματικά και επενδυτικά νέα


                                                                 

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

[ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ][stack]

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

[ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ][btop]

ΕΝΕΡΓΕΙΑ

[ΕΝΕΡΓΕΙΑ][grids]

TECHNEWS

[ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ][btop]