Νέα διεθνής εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων εισέρχεται στην ελληνική αγορά

Την συνεργασία της με ελληνικό ξενοδοχείο εγκαινιάζει τον επόμενο Μάιο η διεθνής εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων με έδρα την Κολωνία, Healing Hotels Of The World, η οποία εξειδικεύεται στις ολιστικές θεραπείες.

Η εταιρεία που διατηρεί σήμερα 98 ξενοδοχεία και θέρετρα σε όλο τον κόσμο, τα οποία επιλέγονται με αυστηρά κριτήρια και συνδυάζουν θεραπείες spa με ολιστική προσέγγιση για το σώμα το μυαλό και την ψυχή με πολυτελείς υπηρεσίες, έρχεται για πρώτη φορά στη χώρα μας με το ξενοδοχείο – spa Euphoria Retreat της κ. Μαρίνας Εφραιμόγλου.

Η συνολική επένδυση αγγίζει τα 20 εκατ. ευρώ και ο σχεδιασμός και οι υπηρεσίες του καταλύματος που βρίσκεται στους πρόποδες του Ταϋγέτου, έχει τις ρίζες του στην Ταοϊστική ιδέα των πέντε στοιχείων, το νερό, το ξύλο, τη φωτιά, τη γη και το μέταλλο. 

Με την ολοκλήρωση της επένδυσης το Euphoria Retreat θα διαθέτει 45 δωμάτια και σουίτες και θα προσφέρει θεραπείες που βασίζονται στις αρχές του Ασκληπιού και του Ιπποκράτη, συνδυάζοντας την παραδοσιακή κινεζική αλλά και τη σύγχρονη ιατρική.

Εντός του συγκροτήματος θα περιλαμβάνεται και μια ιστορική έπαυλη δυναμικότητας 14 ατόμων, που χρονολογείται από 1830 και θα ανακαινιστεί πλήρως.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Healing Hotels Of The World ιδρύθηκε το 2006 από την Anne Biging, με εμπειρία στο χώρο των ξενοδοχείων και των δημοσίων σχέσεων και την Elisabeth Ixmeier, με PhD στη φιλοσοφία και την ιστορία τέχνης, με σκοπό να προσφέρουν υπηρεσίες προσαρμοσμένες σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής στους ταξιδιώτες.



insider.gr



Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία επιχειρηματικά και επενδυτικά νέα