To καλύτερο νέο boutique ξενοδοχείο στον κόσμο είναι στην... Ελλάδα!

Το ξενοδοχείο Kensho της Μυκόνου κέρδισε χθές το βράδυ στο Λονδίνο το βραβείο του καλύτερου νέου boutique ξενοδοχείου στον κόσμο από τα διεθνούς φήμης World Boutique Hotel Awards!


Πρόκειται για την απονομή των βραβείων που λειτουργούν περισσότερο …παραδοσιακά, αφού η διαδικασία επιλογής είναι σκληρή αφού επιλέγονται περίπου 150 ξενοδοχεία από όλο τον κόσμο τα οποία επισκέπτονται οι κριτές και διαμένουν κάποιες μέρες ώστε να αντιληφθούν αν πραγματικά αξίζουν το βραβείο. Μετά από την επίσκεψη γράφουν αναφορά για την εμπειρία τους και αναλόγως την αξιολογούν, κάτι ωστόσο που δεν είναι αρκετό για την τελική διάκριση. Ολες οι αναφορές παιρνούν από την κριτική επιτροπή που αξιολογεί στο σύνολο τους τα ξενοδοχεία και έπειτα αποφασίζει.


Τα διεθνή βραβεία ανακοινώνονται την ημέρα της απονομής και αποφασίζονται δύο ημέρες πριν. Φέτος μάλστα ο εναρκτήριος λόγος των βραβείων έγινε από τον διεθνούς φήμης μποξέρ Wladimir Klitschko ο οποίος διαθέτει ένα boutique city hotel στο Kίεβο.



Το Kensho Boutique Hotel & Suites είναι ένα 5άστερο ξενοδοχείο με 35 πολυτελή δωμάτια, άνοιξε το 2016 και από τότε παραμένει πρότυπο αρχιτεκτονικής με μοντέρνο στιλ στη Μύκονο. Ο συνδυασμός φυσικών υλικών, όπως η τοπική πέτρα και το παλαιωμένο ξύλο, τα έπιπλα, αυθεντικές δημιουργίες από διεθνούς φήμης designers και η προσοχή στη κάθε λεπτομέρεια, σήμα κατατεθέν του ξενοδοχείου, δημιουργούν μία μοναδική ατμόσφαιρα στο design ξενοδοχείο που έχει λάβει ουκ ολίγες διακρίσεις από το 2016 μέχρι σήμερα.




Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία επιχειρηματικά και επενδυτικά νέα